|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Juli (2019) |
|
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(8) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(12) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(13) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(9) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(18) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(15) |
|
(19) |
|
(22) |
|
(27) |
|
(14) |
|
(38) |
|
(40) |
|
(4) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(43) |
|
(58) |
|
(23) |
|
(16) |
|
(12) |
|
(9) |
|
(11) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(21) |
|
(10) |
|
(2) |
|
|
(1) |
|
(200) |
|
(16) |
|
(15) |
|
(9) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(8) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(22) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(146) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(12) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(12) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(6) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(9) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(17) |
|
(2) |
|
(0) |
|
(4) |
|
|
|
|
Inlägg: 572 |
Kommentarer: 14 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Waldorfsallad
Sallad som serveras med kallrökt lax, citron, skånska äpplen, majonnäs och valnötter.
ntal portioner: 4 Ingredienser
4 st blekselleristjälkar 1 st rödlök 1 ask machesallad 0.5 st gurka 1 st svenskt äpple 1 st citron 1 dl valnötter (skalade) 1 kg lax, kallrökt ½ dl majonnäs 1 msk olivolja 2 tsk sherryvinäger
ör så här
1. Skär bleksellerin i tunna skivor. 2. Koka upp 1 liter saltat vatten. 3. Koka sellerin i 1 minut i vattnet. 4. Kyl sedan ner i kallt vatten. 5. Rosta valnötterna i en varm stekpanna i 3 minuter. 6. Skär rödlöken i tunna ringar och lägg i en bunke med olivolja och sherryvinäger. 7. Skär äpplet och gurkan i fina stavar och blanda med rödlöken. 8. Blanda ner majonnäs och bleksellerin i bunken. 9. Rör i majonnäs och vänd ner salladen. Salta salladen. 10. Dela ner citronen i klyftor. 11. Toppa salladen med valnötterna.http://www.recept.nu/polopoly_fs/1.322072.1314602236!image/843316119.jpg_gen/derivatives/w450/843316119.jpg 12. Servera salladen direkt tillsammans med den kallrökta laxen och citronklyftorna.
|
9 Mars 2012
| MAT
| 0 kommentar
|
|
|
|