Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


uppdatering igen :-)

Sitter här idag och tycker lite synd om mig själv faktiskt... :-(
Idag är jag förkyld, täppt i näsan och har ont i halsen, har mått illa större delen av veckan och dessutom så är det Neupogen vecka, dvs den vecka som jag får "boostersprutor" istället för cellgifter.
Detta resulterar som vanligt i en REJÄL värk! Inte alla dagar men det brukar bli 2 dagar som är riktigt eländiga och idag är en sådan dag!
Man får ont i större delen av kroppen, allra värst värk får jag dock i höfterna och ryggen, man blir liksom skruttig som en gammal kärring, svårt att röra sig. Normalsnabba rörelser resulterar i en REJÄL hugg smärta, brukar ofta märka det redan under natten, när man lyfter benet över sängkanten för att gå upp så får man sig ett hugg som gör att man bara vill grina lite. Men men med lite värktabletter och långsammare rörelser så går det bra, och jag vet ju dessutom att det går över på några dagar!
Utöver detta hade mina blodvärden fortsatt att sjunka vilket gör att man blir oerhört anfådd och trött, känns som om man har sjukt tunga blykängor på fötterna under promenaderna och att gå upp för en backe kan bli hur jobbigt som helst! Jag hoppas på en ny blodtransfusion på fredag så jag piggar på mig igen!
Nu är det ju inte nog här!
Igår bet jag av ytterligare en del av en tand! HERREGUD jag fattar inte vad som händer! Det tråkiga med detta är att jag nu måste få tag på en ny tandläkare :-(
Min tandläkare jobbar på tandakuten och under sommartid har de bara jour och då de har jour gör de bara tillfälliga lagningar och det vill jag ju inte!
Är det någon som har tips på en bra tandläkare i närheten så tar jag tacksamt emot dem!
Hoppas att det är nog med detta nu!

Så över till det roligare!
Hundarna :-D
Jag hade ju återigen hoppats på att komma iväg och titta på jakt träning i helgen som gick men det blev inte så nu heller. Jag fick helt enkelt inse att jag inte skulle orka köra på egen hand och vara med en heldag, och tyvärr lyckades jag inte lura med en samåkare...
Men skam den som ger sig, jag hoppas återigen i helgen på att komma iväg och titta på jaktträning :-) Man är ju enveten!

På träningsfronten kör vi på.
Lilla Vinna fortsätter att imponera!
Vi kör lite följa övnigar, funkar hur bra som helst!
En hel del stagda, dvs stanna kvar, o hon är faktiskt otroligt duktig!
Vi har kört en del näringsrutor och några näringsspår. Då det gäller spåret så har hon snabbt ökat i tempo vilket jag inte är så förtjust i så där har vi återigen gått tillbaka till näringsrutor. Jag är ju väldigt förtjust i "balansträning" dvs om den lilla hunden tänker hög fart framåt så vill jag träna på att "stå stilla", om den lilla hunden vill ha mkt aktivitet så tränar vi mkt passivitet osv... Har bra erfarenheter från den typen av träning och Vinna verkar inte vara nåt undantag! :-) Det känns i vilket fall som helst fortsatt väldigt bra!
Vi har också kört en del vindövningar på föremål och där måste jag säga att jag blir riktigt imponerad av henne!
Hon jobbar väldigt fint med att söka vind och hon har ett rikitgt bra fokus!

Här hemma har vi äntligen fått sluta med örondropparna, fast lustigt nog fick vi till riktigt bra rutiner för just detta innan vi slutade med dem och det var ju skönt!
Detsamma gäller för kloklippningen! Det är inte det minsta bekymmer längre, hur lustigt som helst!!! Hon är lung som en filbunke!
Första gången klorna skullle klippas var den lilla övertygad om att hon skulle dö!
Gallskrek som om jag flådde henne levande, kämpade för allt vad tyget höll, mjällade så att hon nästan blev vit, häschade så JAG nästan trodde att hon skulle dö :-O Och nu några ggr senare så är det som sagt inte det minste problem, lustig liten hund :-D

Eassabrassa har blivit av med sin hälta och får återigen hänga med på promenader!
Vilket är väldigt skönt! Både för mig o henne! :-)
Hon har oxå fått spåra lite och vinda lite, och då blir hon sååå glad :-)
Så på hundfronten känns det riktigt bra just nu!
Och sedan verkar ju vädret ha bestämt sig för att bli lite bättre igen, härligt!
Kanske kanske blir det sommar i år i alla fall....
Den som lever får se!
16 Juni 2010  | BLOGGEN | 2 kommentarer
Fy vad tråkigt att du känner dig så hängig(stavas det så ?)trött och har sådan smärta. Hoppas att du får lite rött på fredag , så att du får tillbaks lite energi(du travade ju på som en travhäst förra gången). Vi saknade dig i lördags, men det var nog tur att du stannade hemma, för vädret var ju inte det bästa precis och det skall du nog inte utsätta dig för just nu. Vilken jakt träning skall du kolla på till helgen ?Jag skall upp till Kållered är det den tro ? i så fall ses vi ju där. Härligt att allt går så bra med lilla Vinna, men jag är inte ett dugg förvånad, det är ju underbara jyckar vi har. Även skönt att Eassa mår bättre. Kramiz Fia, halvsyrran och mormors syster

Webbplats: http://www.labbeflickorna.blogspot.com
Skrivet av Fia den 16 Juni 2010 21:34
Hallå där Fia! Det stämmer bra det! Det är dig jag har tänkt att spana in i helgen :-) O denna gången så är ni ju så nära så nu tänker jag inte låta något hindra! Kram på er alla från oss alla ;-)

Webbplats: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=10762
Skrivet av Heléne den 17 Juni 2010 12:22
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida