The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Toktrollet är djup

Livet är som en stor resa. Varje morgon när vi vaknar checkar vi in på ett nytt hotell. Varje hotell är annorlunda än de vi redan besökt och antalet stjärnor varierar. Ibland kommer vi till ett 7*igt hotell med all inclusive, som verkligen har allt man kan önska sig, men ibland kommer vi till något som kanske inte ens är värt att kallas råtthål, ett ställe där ingenting funkar som det ska och service är något som bara står i ordboken. Varje kväll när checkar vi ut från det hotellet för att aldrig mer återvända, hur bra eller dalit det än var, och vår resa fortsätter. Men till slut är det dags att checka ut en sista gång och resan är slut.
Men vart hamnar man när en resa är slut? Jo då är man ju faktiskt ÄNTLIGEN HEMMA IGEN! Hur härlig en resa än har varit så är det alltid skönt när den är över och man återigen finner hemmets trygga vrår.

Men för många av oss är det fortfarande långt kvar av resan innan vi når vårt mål. Så försök att ta vara på varje del i den.
Även när vi kommer till det där råtthålet så försök se det bästa i det. Det finns alltid någonting som är bra när man tittar tillräckligt noga. Även om det kanske inte är vad vi har tänkt oss när vi checkar in så är det i varje fall ett tak över huvudet. Vi har nya erfarenheter att hämta från varje hotell på vår resa och nya saker att upptäcka överallt. Och när man är på det dåliga hotellet så kan det ju bara komma ett bättre efteråt.

Med detta checkar jag nu ut från detta hotellet för att fortsätta min resa och ser nyfiket fram emot nästa hotell.

5 April 2011  | Gott och blandat | 1 kommentar
Amen ;)
Skrivet av Annie den 19 April 2011 11:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida