The only place where you allways can find THE TOKTROLL!
Startsidan Blogg Fotoalbum Undersidor Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Tack herrn!

Tänkte bara passa på att tacka för att vi har fått lära känna dig!
Tack för att du finns där och behandlar min Knasboll som den underbara person hon är. På grund av dig får jag se henne le mycket mer än hon annars skulle göra.
Tack för att du finns där vid hennes sida och får henne att känna sig trygg igen, tack för att du gör henne glad och ger henne annat att tänka på. Tack för att du står ut med våra tokigheter och galenskaper!

Knasbollen är en av mina närmaste vänner och att se henne må dåligt får mig också att må dåligt, jag vet att jag kan få henne att må lite bättre, om så bara för en stund, men jag kan inte ge henne all den kärlek och trygghet hon behöver för att orka ta sig framåt och gå vidare. Men det kan du och jag är väldigt glad och tacksam att du gör det!

Det har varit många trevliga och roliga stunder hittills och fler kommer det att bli, tur är ju att du kan vara lika galen som oss så du inte blir bortskrämd av våra knasiga och tokiga påfund!
// Toktrollet.
7 Juni 2011  | Till Toktrollets vänner | 2 kommentarer
tack min underbara toktroll.. förlåt för allt som har hänt och att jag inte mått så vidare bra men du vet mycket väl varför men för tillfället ser jag inget mörkt utan bara ljusa tider framför mig.. och allt kommer bli bra igen.. älskar dej gumman <3 Knasbollen älskar sin Toktroll

Webbplats: http://knasbollenanna.blogg.se
Skrivet av Anna Johansson den 7 Juni 2011 23:40
Men min kära Knasboll! Det är väl klart att du inte ska behöva be om ursäkt för det. Livet går upp och ner. Jag är bara så glad att det inte stannade nere!
Skrivet av Toktrollet den 9 Juni 2011 17:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olivia Ståhl Gustavsson                                             Skaffa en gratis hemsida