Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


100104 Måndag

Efter en längre tids frånvaro så är vi nu tillbaka. Vad har hänt under tiden vi har varit borta? Jo en hel del...massor av roliga saker men såklart även sådant som är mindre roligt. Hedda parades i oktober men gick tom även denna gång. Supertråkigt! För alla er som hade hoppats på en valp efter Hedda så gör vi ett nytt försök i mars då hon förmodligen löper igen. I december åkte hela familjen till Thailand. Vi fick 3 underbara veckor undan alla måsten och stress. Den årliga vintersemestern till Thailand lever jag på hela året :) Nästa år så tror jag att vi får sällskap av familjen Bexander ;)

Igår var det dags för den årliga mopsspecialen i Kista. Det var kul att träffa alla vänner. Vissa hade man inte sett på evigheter. Dagen blev låååång då det var över 100 anmälda mopsar. Hedda visade för mycket tuttar för dagen och slutade 4:a i sin klass. Simon gick ensam i sin klass men fick Hp och fick därmed chansen att tävla vidare i bästa hane. Tyvärr var det ingen av de andra svarta hanarna som fick Hp och det gjorde att Simon automatiskt blev bästa svarta hane. Ettan hade lite bättre motstånd. Hon var vild som en rallybil trots flera timmars väntan. Hon vann sin klass, blev bästa svarta tik och besegrade till slut Simon i BIR och BIM och blev BIS-svart. Summan av dagen var att vi fick en jättetrevlig dag och kom hem supertrötta med stora fina rosetter och en massa andra fina saker.

Stort tack till alla som gjorde dagen så trevlig!.....speciellt stort tack till Carro och Linn som lägger ner hela sin själ i den här utställningen.

Ha en bra måndag!

// Kram Malin

4 Januari 2010  | Övriga | 6 kommentarer
återigen grattis!! bra att du höll fanan högt iaf :) när jag misslyckades ;);) massa kramar och tack!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny, ringo å eva den 4 Januari 2010 22:07
Hej det var länge sen! Så härligt med Thailands semester mitt i denna kalla vinter... Synd med Hedda, men det går säkert bättre i vår! Vi skulle oxå ha kommit till kista, men Zuki var förkyld så det får bli nästa gång. Så roligt att det gick så bra för alla tre, Ettan är ju så fantastiskt söt, nåt av det finaste jag sett!!! Simon och Hedda fick ju oxå bra placeringar!!!
Skrivet av Qurre, Strimman & Zuki den 4 Januari 2010 21:20
Nej men titta! Hon har börjat blogga igen! SKOJ!!! Stort grattis till fina resultat! Men...det var också FULLT i bilen!!! Men som sagt finns det hjärterum så finns det ... Om du saknar något får du hojta! Kan säga att pizzan gled ner fort men fel...det var Jessis?! Shit... Ja ja så går det då man är TRÖTT!!! Tack för en kanon dag! Maria ps. har inte hittat täckena...tror att Kitty vill ha...

Webbplats: http://www.strandsmedjans.se
Skrivet av Maria den 4 Januari 2010 21:17
Grattis, grattis till Ettan o Simons resultat. Ha det gott Kramizar Daisykojan

Webbplats: http://www.nogg.se/Daisymopsan
Skrivet av Daisykojan den 4 Januari 2010 18:00
3 veckor i Thailand är nog inte fy skam. vad synd att hedda gick tom.. :( Hoppas det blir nåt till nästa gång!! Och grattis till Ettan och Simon!
Skrivet av Elin den 4 Januari 2010 17:46
Grattis till Ettan o Simons resultat =) Det var jättekul att ses igen!! Glöm inte fatet till lilla s-holm ;) Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Telgemaffian den 4 Januari 2010 16:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hedda, Ettan & Simon Gosmopsar                                             Skaffa en gratis hemsida