Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Party, Ambulans, Barnakuten!!

Fredagen blev nästan en katastrof innan vi skulle ut! Åkte iväg och lämna barna till mamma och pappa, jag i bilen med barna och Älsklingen på sin Mc. När vi väl kommer dit märker jag att jag glömt påsen med deras kläder och Joels napplaska. Så jag får åka tillbaka och hämta allt. 2 mil - 20 minuters väg och massa trafik!!

Blev tyvärr inga kort alls på utgången ;(

 

Runt 20-tiden kom vi till stan, till pizzahut där alla andra satt och hade ätit. Tog oss varsin margarita. Sedan drog vi till Henriksberg. Där skulle några band spela bl.a. "Rövsvett" och "Mögel". Inga bra band alls!
Massa öl och snack blev det. Tillslut så skickade vakterna hem oss. Jag var för en gångs skull fullast av oss... Händer aldrig, alltid jag som får ta hand om Älsklingen!
Mådde inte så bra i slutet!

I lördags vart jag hur bakis som helst!! Ska aldrig mer dricka!! Kommer ändra mig igen om några månader. ;)
Hämtade barna vid 14-tiden. På kvällen blev det middag hos Sandra och Micke. Innan vi alla ska äta skulle jag ge Joel välling. Går in och byter blöjan innan. Vänder blicken 1 SEK och hör ett PANG och ett jävla skrik!!  Ser att Joel ligger på golvet. Har fallit från en 1,5 meters hög byrå där skötmadrassen låg på. Skriker på dem andra att ringa ambulansen med en gång. Får världens panik!! En stor bula på 8 cm lång och 1 cm tjock är på sidan av bakhuvudet.
10-15 min (kändes en evighet!!) efter kommer ambulansen, jag är helt hysterisk, Joel är helt "groggy". Dem tar hans puls som visar sig att vara bra. Åker in med dem och Älsklingen packar ner allt och Samuel och åker efter. Gråter som fan! Ambulanskillen säger att det är väldigt ofta dem får sådana fall.
Kom till ett rum där läkare fick titta på honom. Säger att bulan ser "snäll" ut och verkar inte vara nån spricka i skallbenet eller nåt. Tur var så spydde Joel aldrig. Så det verkade heller inte vara nån stor hjärnskakning. Han greppade bra och följde med blicken.  Dem ville ändå att vi ska stanna över natten. Så får vänta ett BRA tag tills vi får komma till Avd 330, barnavdelningen.

På avd sen blir det bara en av oss som får stanna över med honom och det blir jag. Hatar sjukhus! Hatar att sova på sjukhus!! Speciellt om man måste dela rum med nån!
Under natten kom dem in 1 gång i timmen och kollade till Joel. Puls och blodtryck var bra!
Dagen efter (igår) var bulan helt nere och Joel var sig själv igen! Kl 11 kommer Älsklingen och Samuel och hämtar oss. Vi skulle bara va extra uppmärkssamma på om han skulle spy mer än vanligt eller om han sov mer än vad han ska göra. Mår rent ut sagt SKIT över allt detta!! Känner mig som världens sämsta mamma!! Skuldkänslor som in i... har jag!! Smällen och allt har jag i huvidet hela tiden!!

På eftermiddan igår spenderade vi hemma hos svärmor/farmor i Lidköping. Blev tacomys!

Idag ska vi bara va hemma ta det lugnt och göra så lite som möjligt! Ska bara hem till mamma och pappa och hämta andra halvan till barnvagnen som jag inte kunde få ihop.  


       
14 Oktober 2013  | Min vardag | 2 kommentarer
Han mår bättre nu :) Jo sjukhuspersonalen sa det, dem får jätteofta in sånna fall! Kram!
Skrivet av Angelica den 15 Oktober 2013 09:26
Oj! Hur mår lilla skrutten? Du är absolut ingen dålig mamma Angelica,sånt där är vanligare än man tror. Kram
Skrivet av Nellan den 15 Oktober 2013 07:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida