Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Vad är det för dag idag?

Är det onsdag? Torsdag? Onsdag var det nog förresten igår, det var Heroes då. Inte för att jag ser det, men min bror gör det. Hm. Så, då var det löst.
Jaa, okey, idag, torsdag. Vad ska jag göra idag? Skulle på stan med Martin, men jag hade så jävla ont i skallen så jag pallade inte ens lämna sängen först alldeles nyss. Får väl se om det går över. Ska jag vara ärlig så känns det bättre nu. Men jag struntar nog i stan i alla fall. Kändes kallt ute dessutom. Huua.

Jaa.. hm hm. Vilka vettiga inlägg jag skriver. Vet inte vad jag egentligen ska skriva, jag kan inte gnälla över hur dåååååligt jag måååår eftersom jag itne mår dåligt. Jag kan inte gnälla över familjen och om hur mycket vi bråkat, eftersom farsan inte är hemma o då blir det inte så mycket bråk. Jag kan inte... gnälla över skolan eftesom jag är ledig.
Som en kort sammanfattning av mitt liv just nu (kan ju säga att mitt liv är indelat i dagar, så ett "liv" = dag, kan jag må toppen och i nästa "liv"= dag, kan jag må kasst.) är tämligen händelselöst. But I like it. Jag glassar på.

Nu ska jag glassa ner o ta mig en kopp kaffe och glassa vidare till frysen och ta mig en talrik....glass.
ADJÖ
3 Januari 2008  | Don Lino | 1 kommentar
Magie ing¨¦nieur de lenregistrement sonore (de Monster Beats Studio) est ses deux plus populaire des ¨¦couteurs haut de gamme. Le miroir lisse de lenregistrement sonore ing¨¦nieur magique r¨¦sistant aux rayures design, la conception de la ligne pliable et transformable. Casque est plus cl¨¦mente, et les coussins des ¨¦couteurs sont plus ¨¤ laise.

Webbplats: http://www.casquesbeatsbydrepascher.com
Skrivet av prix Casque Beats den 8 Mars 2012 06:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & W. I.                                             Skaffa en gratis hemsida