Startsidan Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


www.fas.se

Jag har en riktigt bra idé som jag funderat ett tag på nu. Nu är den finslipad och klar för leverans.
Jo, så här ligger det till. Om ni är riktigt trötta på er själv, kankse inte så trötta att ni vill döden dö, men ni känner inte riktigt för att vara med längre. Att försöka med självmord är själviskt och gynnar ingen, därför har jag kommit på det att i stället för att ta sitt liv så kan man ge bort de eller sälja de. kanske inte som ett helt stycke så där bara utan alla kan få vara med, som är bra investering.
Man kan även tänka sig att sälja sina olika faser i livet. Vi är ju experter på att alltid leva i en fas. Jag har en del som inte är sålda än föresten, så någon som är intresserad finns faser som "Jag vill inte ta egna beslut-fasen" "ingeting är roligt längre - fasen" "jag duschar för ofta/sällen - faserna" "Vill inte bli vuxen - fasen" osv. Detta är även ett tips som jag lärt mig av alla mina rådgivare under mina år, att det enklaste svaret på dina och andras bekymmer är att det bara är en fas. "jag skär mig" - bara en fas. "Jag vill inte bli vuxen" - bara en fas "jag är kär" - bara en fas. Ja alla tillstånd vi befinner oss i går till slut över. ja även din egna personlighet är en enda stor fas som snart ska gå över och du blir bara Nyckel nummer 12 i hemtjänsten pärm. Så varför inte bara ge bort eller sälja alla faser som kommer ingå i ditt liv så tror jag man kan få leva ifred.
Har ni några frågor om detta så fråga inte för då är detta inte något ni begriper er på. det är inte lönt att förklara för ni förstår ju ändå inte.
26 November 2006  | arkiv | 2 kommentarer
För övrigt har jag en minst lika bra ide´! Jo att sälja min terorier om saker, världen, män ja jag har en om allt och den är unik! Bra ide´va?
Skrivet av Ida den 1 December 2006 18:24
hur mycket för fasen "det går över tills du gifter dig"? För jag undrar så vad min mamma betalat för den, tänkte köpa ut den av henne och ge henne en ny fas i julklapp! Har du någpon fas i prisklass med "det går över till du gifter dig" fasen? I så fall är jag intresserad!

Webbplats: http://www.nogg.se/smudge
Skrivet av SMUDGE den 27 November 2006 13:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & mm mm                                             Skaffa en gratis hemsida