Kan en nyckelpiga, kan jag
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Tulpaner i en kruka med grädde

Nu sitter jag i soffan och skriver här, Jag var med Linn idag, Superskojj! :D Vi gick först till hennes farmor och farfar, där fick ju våffel biljetter, naajs ! ;D Vi gick ner på stan och åt två våfflor var! Musmfillebaba! haha, Linn var så trevlig, det stod två killar i 11 årsåldern och gav en våfflor då sa den ena: Hej! Linn sa: Två.. Våfflor ! Haha, surpuppa Lin, hihi nejdå ! ;) Sen satte vi oss vid fontänen och åt.

Sen bestämde vi oss för att hänga tillsammans mer av dagen, vi bestämde att vi skulle till mitt hem. Linn sa att jag skulle skjutsa henne på cykeln eftersom hon inte kunde vägen till mig, men jag sa att jag inte kunde skjutsa. På torget provade vi. jag skjutsade Linn i en sekund Linn sa: det här går ju bra Anna! Jag sa: Mm. Linn sa: AAAAAHHH, OOAAAH! Cykeln vingalde till ordentilgt och Linn fick skjutsa mig istället, jag fick guida henne tp my place. När vi väl var här hemma så gjorde vi en blogg, den ska tillhöra mig Klara Linn och Kristina, den heter www.bubblegumgirls.blogg.se Jag och Linn tror inte att Klara och Stina kommer bli så förtjusta i namnet men då behäller vi den som våran ;D De kritiserde nämligen namnet bubblegumgirls i skolan ;D Men we digg it :D Kolla in den ;D Rikigt cool ;)

Kolla även in www.fejkfamousse.blogg.se också ganska grym, det är några kändisar som skriver där! jag blev skitglad när jag hittade den, inte ofta man hittar hollywood kändisars bloggar ;D

Men nu ska jag inte skriva mer, mer om min och Linns dag Vet inte varför den här får vara med men det är söt, hihistår det om i bubblegumgirls ;D Check it out, ett måste! Hälsa på TuggummiRobert då också! :D han gillar att bli uppskattad ! ;)

Bubblegum Anna

25 Mars 2007  | Vanligheter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Berlock                                             Skaffa en gratis hemsida