Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Att älska.

Jag är en väldigt kärleksfull människa, jag ger mycket kärlek, och jag tar emot mycket kärlek. Jag känner djupt, och när jag ger, ger jag från djupet av mitt hjärta och min själ. Det är den jag är. Det är den jag vill vara. Och det är jag stolt över.

Men kärlek gör ju ofta väldigt ont också, det vet alla som älskat. Ibland gör det så ont, att man inte orkar med att känna alls. Man vill bara stänga av, stänga ner – sluta känna något överhuvudtaget.

Vare sig det är kärlek till en vän , en familjemedlem, ett husdjur, eller en partner – så kan kärleken vara helt fantastisk och underbar, eller så kan det göra så ont och göra en så ledsen att man inte orkar känna mer.

Men kärlek är det som är livet. Utan kärlek skulle världen inte kunna finnas, eller mänskligheten. Världen och människan behöver mer kärlek för att kunna överleva, inte mindre. Så att kunna ge kärlek och kunna älska, och kunna ta emot kärlek från andra, det är det viktigaste som finns. Utan kärlek finns intet.

Jag ger så mycket kärlek till andra, och jag älskar så ofantligt mycket, från det djupaste djupa inuti mig kommer kärleken. Jag kanske älskar mer än vad som räknas som ”normalt”, jag kanske ger mer kärlek till andra än vad som kanske ses som ”normalt”. Jag har mer tålamod, mer förståelse för andra, och är mer överseende mot andra, och bryr mig och engagerar mig mer - än vad som ofta kanske ses som ”rimligt”. Det kan vara både positivt och negativt – beroende på. Ibland sliter det på mig något oerhört - men det är ändå värt det. Kärlek är alltid värt det. Det som känns jobbigt och som gör ont, det är när dom jag ger min kärlek och omtanke till, inte vill eller kan ta emot den. Och då talar jag inte om ”förälskelser”, eller så – utan om närastående personer, som man så gärna vill ge sin kärlek till, men som av olika skäl, inte kan ta emot den. Det gör ont. Det är då kärleken gör riktigt ont.

Många gånger har min stora och djupa förmåga till att känna kärlek, nästan tagit död på mig. Min mamma är ett sådant exempel.
Min kärlek till henne var större och djupare än kärleken skapad i tidernas begynnelse. Alla älskar naturligtvis sin mamma, men min kärlek till min mamma var, på grund av hennes missbruk och den typen av relation det tidigt skapade mellan oss, extra djup och nära – för att jag tidigt i livet fick ta hand om henne och känna ansvar för henne och hennes liv, allt vi gick igenom tillsammans som skapade ett speciellt band oss emellan, och den väldigt nära relation vi fick på grund av det. Hon var mitt liv, Alpha och Omega, början och slutet, vi delade samma själ. 
Därför tog det mig så hårt när hon dog, när jag var 21 år, att det nästan tog livet av mig att förlora henne. Hon var min största kärlek, och min största sorg. Och kommer alltid vara det.

Det finns andra exempel på liknande också i mitt liv, där kärleken är både det underbaraste och finaste, och det svåraste och tyngsta, på samma gång. Ibland känns det som att det också håller på att ta livet av mig.

Men jag ger mig fan på, att om det är något i livet som INTE ska ta död på mig – så är det kärleken! Nej, det får bli något annat som får göra det i så fall.
Jag kommer alltid stå fast vid, att kärleken är det största och det finaste, och det bästa och nödvändigaste – som finns i denna världen och i detta livet.

Glöm aldrig, att alltid ge kärlek, så ofta du kan och så mycket du kan. Och att ta emot kärlek – det är lika viktigt. Kom alltid ihåg det! heart

Lägger in en fantastiskt bra låt här som jag älskar, en låt som heter ”Too Much Love Will Kill You” av Brian May (från gruppen Queen). Texten passar väldigt bra in tycker jag, och själva låten är hjärtskärande underbar. Lyssna gärna! smiley

Kram på er! heart

 

"Too Much Love Will Kill You" - Brian May

"I'm just the pieces of the man I used to be,
too many bitter tears are raining down on me.
I'm far away from home,
and I've been facing this alone for much too long.

I feel like no-one ever told the truth to me,
about growing up and what a struggle it would be.
In my tangled state of mind,
I've been looking back to find where I went wrong.

Too much love will kill you,
if you can't make up your mind.
Torn between the lover, 
and the love you leave behind.
You're headed for disaster, 
'cos you never read the signs.
Too much love will kill you, every time.

I'm just the shadow of the man I used to be,
and it seems like there's no way out of this for me.
I used to bring you sunshine,
now all I ever do is bring you down.

How would it be if you were standing in my shoes?
Can't you see it's impossible to choose?
No, there's no making sense of it,
every way I go I have to lose. 

Ooh!
Too much love will kill you,
just as sure as none at all!
It'll drain the power that's in you,
make you plead and scream and crawl!
And the pain will make you crazy,
you're the victim of your crime.
Too much love will kill you, every time.

Yeah! 
Too much love will kill you,
it'll make your life a lie.
Yeah, too much love will kill you,
and you won't understand why.
You'd give your life, you'd sell your soul,
but here it comes again....
Too much love will kill you,
in the end...
In the end."

 

 

But....

 

 

 

 

 

 


       
16 Februari 2017  | Lite allt möjligt | 1 kommentar
All you need is love. But a little chocolate now and then doesnt hurt. :-) Homan
Skrivet av Homan den 17 Februari 2017 23:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida