Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


So tired....

Nu har jag slirat nedåt en bit igen. Har gått in i en depression, och mår inte så bra just nu. Har mycket huvudvärk och är väldigt trött.

Jag är så evinnerligt trött, så vansinnigt trött, och så utsliten psykiskt och känslomässigt just nu. Försöker hela tiden plocka upp bitarna av andra människor som mår dåligt, samtidigt som jag ska plocka upp mina egna. Det går inte, jag orkar inte. Det ställs för orimliga krav på mig, upplever jag. Krav att jag alltid ska finnas till hands, och jag kan inte möta dessa krav, inte längre. Jag orkar inte. 

Jag är slut just nu, är i ett mörkt ställe i mig själv. Jag har mycket panikångest och har svårt att komma till ro. Jag känner mycket oro inför allt. Andra kräver för mycket av mig, jag tycker att jag har varit väldigt tydlig med vad jag orkar och inte orkar. Vissa tar hänsyn till detta, andra inte. Och dom personerna måste jag hålla på avstånd nu.

Jag kommmer att ta mig upp igen, men vet inte när. Jag får dessa svackor ibland till och från, så är det bara. Minnen hemsöker mig ständigt, och kaoset och vansinnet röjer hej vilt inombords då, jag får inte vila och ingen ro. Allt jag vill är att känna sinnesfrid. Det är mycket svårt just nu.

Är så trött....

 

 

"Shoreline" (live) - Anna Ternheim  

 

 

 

 

 


       
15 Juni 2019  | Lite allt möjligt | 2 kommentarer
Tack för dina ord, dom värmer. <3 Jag vet att jag måste ta hand om mig själv mer, prioritera mig själv och inte ta på mig för mycklet av andras problem, men det är jättesvårt för mig. Jag är "byggd" för att hjälpa alla andra, och omgivningen lärde mig när jag växte upp att jag inte var så viktig, att mina känslor och behov inte räknades, att bara andra var viktiga. Idag vet jag att det inte är sanningen, men jag är ändå mer eller mindre programmerad att alltid ta hand om alla andra först och strunta i mig själv, så det sker per automatik. Men jag jobbar på det, det är därför jag har valt att ta avstånd från en del personer, som utnyttjat just detta hos mig och inte brytt sig om hur det påverkat mig. Jag blir starkare och starkare, men i mycket långsam takt, och ibland glider jag bakåt några styeg. Men jag jobbar på det, och jag gör framsteg. Bättre sent än aldrig. :-) Kram på dig, och tack! <3
Skrivet av Angelica Börgesson den 15 Juni 2019 19:40
Du måste ta hand om dig själv. Meningen är inte att hjälpa andra så att man själv börjar må dåligt. Ha en balans med att hjälpa andra och ditt eget välmående. Du skall må bra, det är då du kan hjälpa andra. Om du mår dåligt, kan du inte hjälpa andra och inte dig själv heller. Ta hand om dig, älska dig, lär älska dig och sedan kan du äska andra. Livet är kort, lev bra, lev i balans.

Webbplats: http://www.nogg.se/mamu
Skrivet av seija den 15 Juni 2019 14:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica Börgesson                                             Skaffa en gratis hemsida