Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


FÖDELSEDAG !!

TODAY IS MY BIRTHDAY !!!! WOOOHOOO !!
Det är så roligt att fylla år . Man blir så glader av det . För alla är så glada emot en . Its sooo nice !!

I morse fick jag frukost på sängen av Mammis och Alex . Första gången på flera år som jag verkligen vaknar av sången !! Det var mys-pys . Så fick jag en fin tunika och en väska på morgonen ! Fast mamma hade köpt fel väska så jag gick och bytte den på eftermiddagen . Sen när man kom till skolan blev det sång igen, gånger två ! Ni är för rara lilla klassen . <3 Samtal från arbetskamraterna fick man också ! Very sweet of you to remember . Så hittills har jag haft en riktigt bra dag .

Just nu står mamma och lagar tacos efter mina önskningar . Härligt att få bestämma lite en dag om året ! Hihi . Körde allt lite med folk i skolan, man måste ju utnyttja dagen ! Mohahahaha !! Stackars Ludde . Ikväller ska man iväg och ha sina teaterbarn . De är mysiga de . Men man kanske hellre skulle vilja vara hemma på födelsedagen .. Men vad gör man ? Så illa är det ju inte !

By the way gjorde jag min föremåls-improvisation idag . Den gick SUUUUPER BRA !!!! Kändes helt fint att skala morötter och spegla sig . I improvisationen skulle jag ha en skitig duk så jag och Bella gav oss ut i solskenet, lade duken på asfalten, gnuggade skorna i geggan och gnuggade sedan skorna på duken . Riktiga skitgrisar är vad vi är, men kul var det !! Så nu ber jag alla som åkte förbi i promenaden om ursäkt för den hemska synen och upplevelsen .

HAVE A NICE DAY !!! I WILL !!!!!!
14 Mars 2007  | Livet . | 1 kommentar
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa må hoooooooooooon leva! hejhåhejhå, grattis på dej mitt lilla mumintroll. ohhhhhhhh, i miss yoooou. idag skulle ja ju varit och pussat på dej, men naej, ja har gått o secendhand shoppat lite presenter till dej i stället :) mihahahhaha. ÄLSKAR DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. pussoknull.
Skrivet av pussgurka den 14 Mars 2007 22:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Räfsby                                             Skaffa en gratis hemsida