Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Komplicerat .

Oj vad livet kan vara komplicerat ibland ... Men det är väl sådant livet är . Jobbigt ibland och underbart ibland . Om bara de där underbara stunderna kunde vara lite längre ...

Idag har jag slappat hela dagen ! Vaknade upp hos mormor för det var så ensamt igår kväll när alla andra var på landet så jag sov där . Sen kom jag hem och städade och så gick jag och Alex ner och shoppade lite billigt på second hand . Fick tag i både hattar, sjalar och halsband . Very nice att handla billigt ! Sen mötte jag Stefan och gick hem till mig och såg film . Oturligt nog var han på ret-humör så jag har blåmärken över halva min kropp . Meeeeen det var mycket mysigt att ses . Önskar bara att det kunde vara lite längre stunder . Det är så jobbigt med ett par flyktiga timmar där och ett par där ... Men det är ju bättre än inget i och för sig . När karln hade gått (tagigt sig ur mitt hårda grepp om hans midja som var ett tappert försök att hålla honom kvar ett par timmar till) drog jag på mig gympaskorna och ipoden för att ge mig ut och motionera lite . Grymt skönt var det !! Jag har fasen blivit en riktig hurtbulle . Jag är ute går en eller två timmar nästan varje dag . Jag är så stolt över mig själv ! Sen kanske man ska sluta röka också så kan jag nästan kalla mig själv lite nyttig . HOHOHOH !! Det har jag aldrig gjort förr !

Nu sitter jag och väntar på Jossan . Ska käka pizza och dega i min soffa . Mycket mys !! Hihihi . Härligt med en vän som bor så nära . Alla andra jävlar bor ju inne i stan !

På fredag blir det grillning på himpa !!! MEGA NICE !!!!

Jag blir så glaaaad på det fina vädret !!! Här om dagen låg jag utomhus och solade i flera timmar . FETT VARMT !! Ge mig mera värme och mera sommar !! Idag är det 77 dagar kvar till Smögen !!! WEEEEEIIII !!!!
4 April 2007  | Livet . | 1 kommentar
du är totaly söt i din mjukisdräkt. du ser ut som en jordgubbe.
Skrivet av pannis. den 5 April 2007 22:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Räfsby                                             Skaffa en gratis hemsida