Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Sugväder,pisshumör,idioter och ja allt annat

Mjaa fyfan va arg ja är, lessen å besviken, varför ska man behöva vakna på söndag morgon med regn? Om nån kan ge mig ett jävligt bra svar på det blir så okej, men näe inte ens de, allt bara förstörs, allt var så fint med snön osv. Nu äre bara pissig jävla äckelhalka! FYFAN säger jag!

Mmmhmmm mitt pisshumör då? Ja va kan det beror på? Mm fundera på det ni, ja hänger inte ut personer jag är arg på inte gillar eller så här, men nu har ja fan lust med det för är grymt less nu. Endel med bättre ekonomi än mig skulle säkert kalla vissa saker för skitsaker, men har man inte bättre ekonomi än va ja har å vill lägga min pengar på sånna saker så blir man fan galen, jag grinade igårkväll och idag pga av den saken aaa å det låter säkert patetiskt men vet inte om det är rätt att ja ska behöva göra av med 300kr på en vecka för att hon inte kan ge fan i mina saker, jag fattar inte att de ska behöva vara så jävla svårt. Jag lovar å svär att om ja köper en ny imorrn får ja ändå köpa en ny om en vecka igen för att hon ha tappat bort den eller som denhär gången lämnat den utan kork så den är helt uttorkad! Mm har man bättre ekonomi än mig, kanske de inte gör nåt att man får springa varje vecka å köpa nya saker, att en grejer är borta varje gång man ska ha dom kanske inte är nåt stort problem för man kanske har miljoner andra grejjer å använda sig av, men så är inte fallet här! Å jag förväntar mig att när ja vill ha mina egna jävla grejjer ska dom finnas där ja la dom i min garderob,på hängarn i lådan osv, inte innen i stan hos nån jävla snorunge för att hon ha råkat tage med sig de nånstans men minns inte var osv. FYFAN nr2 säger jag om det!

Idioter? Mjaa det är väl iprincip allt å alla med jämna mellanrum men det finns några som är värre än andra. Bla ovannämd! Huvva, en idiot till försäljare förra veckan aa han oxå, hmm den som läste upp vädret på nyheterna i radion idag, hmm dom som står för väghållningen här,M och M(står ej för med mera) jaa okej dehär kan dra ut på tiden, men ja FYFAN nr3 då!


Så nu har ja få dämpa aggresionen en aning. Känns inte de minsta bättre eftersom ja bla vet att vädret inte ska bli bättre och att ja måste lägga ut pengar på nånting jag köpte för en vecka sen, Gaaaaaah!Men på fredag kanske de blir utgång, vore ju rolig men man är väl fast här ute pga av halkan eller ligger i 40gfeber eller liknande, om det går som det ha gått hittills denhär veckan så skulle de inte förvåna mig det minsta!BTW: AAaa jäkla läckert, men lite för mkt va? Minus tre vore mkt bättre!

4 December 2007  | vinter | 2 kommentarer
uppdatera nu!!!
Skrivet av sara den 23 December 2007 08:09
haalloooo=) du missade iaf inget på skyltsöndan.. bara slask & gammfolk :P ses vi på fredag på krogen tro? jobbar stängninsvecka denna vecka :/ eller kommer du förbi på tårta på torsdag?? :D puss!

Webbplats: http://www.nogg.se/marylou
Skrivet av m den 5 December 2007 00:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida