Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Gradviditetsbesvär, soffslitning, tvillingshopping och hundbesök..

Jaha.. då var det evigheter sen man skrev igen då! Några saker har ju hänt (och inte..) sen sist! För att börja med vad som inte har hänt så kan jag ju berätta att tävlingen jag skrev om sist inte blev av. Pga brist på ork mm så var vi inte tillräckligt förberedd för att starta.

Anledningen till att jag varit så trött är för att det huserar två vilda bebbar i min mage som tar all energi och näring som jag lyckas peta i mej.. Den 17/12 fick vi reda på att det till 100% är två stycken där inne! då var vi och tittade på dom för första gången, det var helt underbart!! Beräknad förlossning är 30/4, men med tvillingar vet man inte riktigt när det blir då dom gärna vill titta ut för tidigt.
Jag har varit sjukskriven hela januari pga av min foglossning. Foglossning är ingen höjdare vill jag lova! Allt går i snigelfart nu för tiden och jag bor näst in till i min soffa. Men samtidigt är det helt underbart! Finns inget härligare än att känna när dom sparkar och buffar.

Har inte så mycket kvar att shoppa innan dom kommer, har en hel del kläder, 2 spjälsängar, 2 bärselar, 2 bilbarnstolar, 2 babysitter på väg mm.. det vi jagar för fullt just nu är vagnen.. Hade ju fixat en vagn som vi skulle få ta över från en kompis, men det sket sej ju när vi fick reda på att det var två.. ;)
I måndags var vi på ultraljud igen, då vägde dom 982 resp 992g. Så stoora nu!

Paris har varit här i drygt två veckor nu, hennes matte och husse är i Goa och kommer hem imorrn. Det har varit väldigt skönt att haft henne här, hon har hållt Louie sällskap så han har inte behövt haft så tråkigt. Dom busar och sover dagarna i ända! Skönt för mej så slipper jag ha ångest över att inte orka underhålla Louie varja dag. Jag tror nog att vi behåller henne här! ;)
Det får vara nog just nu, ska försöka att inte låta det gå lika lång tid till nästa gång. Lite nya kort finns i galleriet.

Vi var förresten på bröllop på nyår, det vär ett himla roligt och annorlunda sätt att fira nyår! Det var min kusin Stefan och hans Mia som stod för kalaset. Kort från det finns också i galleriet.

Kortet här är på Paris när hon vaktar.. ;)
31 Januari 2008  | Människovalpar | 4 kommentarer
Hihi! =) Höll knappt på att känna igen dig idag gumman! :) Det såg tungt ut! =P Har haft fullt upp den här veckan, men vad sägs om svullning nästa vecka? =) =) Puss
Skrivet av Madde den 21 Februari 2008 21:11
nu är det dags för uppdatering här tycker jag! =)

Webbplats: http://ansj.blogspot.com
Skrivet av Annso den 18 Februari 2008 11:53
Hej! Det var längesen. Vad roligt med bebisar. Dubbel glädje med två =D Hur är det annars med er? VI har iaf en liten kille, Sebastian som blir två i april. OM ingen sagt det.. så är det bara att inse, barn är det roligaste och härligaaste som finns (utom när dem är sjuka ;) Ha det bra kram
Skrivet av terese den 4 Februari 2008 22:22
Hej! Just ja! du har ju en blogg du med! =D Spännande med twinsen! inte såå lång tid kvar nu =) kram

Webbplats: http://ansj.blogspot.com
Skrivet av Annso den 4 Februari 2008 15:46
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anneli Wiklander                                             Skaffa en gratis hemsida