¸.´)(`•[UlrikA]•´)(` .¸
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Tankar om att vara tvilling!!

På 30 år så har ingenting hänt

Det är snart 30 år sen jag och min syster började skolan

Och fortfarande är människor lika inskränkta och dumma

Vad handlar då detta om??!

Jo om hur tvillingar ofta behandlas, och bemötts

Jag är så jävla trött på detta sätt och på människor dumhet och o förståelse

Jag är stolt över att vara tvilling och skulle för allt i världen inte byta

Det är väldigt speciellt att vara det men jag har tänkt och funderat mkt på detta den senaste tiden pga hur jag och min syster behandlas av folk.

När man började skolan för snart 30 år sen så behandlades vi som en o samma person det pratades till oss som om vi var en person det var aldrig frågan om att jag var bra o dålig på vissa saker och inte min syster heller utan det var VI som var dåliga på än det ena än det andra.

Jag kommer så väl ihåg att en del av barnen i våran klass först var kompis med oss men sen när alla förstod att vi var tvillingar då var ingen kompis med oss.För är man inte kompis med Mig så kan man heller inte vara kompis med min syster,och än i dag är det så med många av våra gemensamma vänner,tycker man att jag gjort fel och inte  duger som vän längre så gör inte heller min syster,och det är ju inte klokt att det fortfarande är så här idag 30 år senare, Man har verkligen  insett människors dumhet o inskränkthet.

Människor får väl tycka vad dom vill om mig,det bryr jag mig inte om,men att behandla min syster så också pga att vi är tvillingar och att man då tar oss för en och samma person det är bar dumhet och o förståelse.

Sen får tydligen inte min syster försvara mig heller om hon tycker att jag behandlas fel, men dom flesta skulle väl försvara sin syster eller bror om dom blev felbehandlade.

Kanske är man avundsjuk på den nära kontakt jag och min syster har och att vi ställer upp för varandra vad vet jag,och jag bryr mig inte om vilket det är.

VI är två personer, som kan tänka ,tycka ,ta beslut var för sig även om många inte tycks tro det.

Så kan VI faktiskt det !!

Jag har mina klara synpunkter om detta och vet precis hur det är, hur det känns. Man känner sig osynlig som om man inte räknas bara för att man är tvilling och många pratar till oss som en person.

Men trots allt så är jag STOLT över att vara tvilling och jag känner alltid på mig om det är nått fel med min syster om hon mår dåligt eller så. Vi har en väldigt nära kontakt och relation,vilket jag är övertygad om att ingen kan komma emellan, det finns inget att jämföra med detta.

 

UlrikaEriksson

4 September 2007  | MinaTankar&Funderingar! | 2 kommentarer
Allvarligt talat så tror jag det har att göra med att vi är tvillingar och att dom tar oss för en o samma person,men man vet ju aldrig,men man börjar undra när folk pratar till oss och säger att vi är på ett visst sätt utan att ta reda på vad vi tycker o tänker var för sig...men det är som sagt bara mina egna tankar runt o kring detta..ja tack o lov att du sluppit det med dina tvillingar.Kramar!!

Webbplats: http://www.nogg.se/UEriksson
Skrivet av UlrikaEriksson den 5 September 2007 11:45
Det har kanske inte så mycket att göra med att ni är tvillingar.Det kanske är för att ni är syskon helt enkelt.Litar dom inte på dig så gör dom kanske inte det på din syster helle för att ni är syskon.Som du skrev så står en syster/bror oftast på sin systers/brors sida...o det oftast oavsett vad som syskonet har gjort rätt eller fel! Jag har själv tvillingar men det är pojk o flicka.Jag har aldrig varit med om det när det gäller dom tack o lov!...kramar!

Webbplats: http://www.nogg.se/SmurfGirl72
Skrivet av Smurfan! den 5 September 2007 08:36
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida