Linda från Wik med fleras hemsida
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Intervju med Lizette

Nu ska jag introducera en person för er. Hon heter Lizette. Jag hade bokat tid för en intervju med henne. Om jag hade tänkt efter hade jag vetat hur det skulle bli. Jag har ju ändå träffat henne några gånger. Men ändå gjorde jag misstaget att stämma träff med henne. Hur som helst, där satt jag och väntade och teet svalnade i min tekopp. Sedan dyker hon upp, en halvtimme sen. Där börjar intervjun:

Jag: Vill du berätta lite om dig själv? Alla kanske inte känner till dig.
Lizette: Va? Menar du att alla inte känner till mig?
Jag: Förlåt, jag menar nog att de finns de som inte känner till dig och så behöver vi någon sorts introduktion i artikeln jag ska skriva.
Lizette: Okej, jag heter Lizette och jag är kändis. Eller känd. Eller... ja, vad är skillnaden på kändis och känd... Men jag gillar smink, silikon, kläder, skor och frisyrer och sa jag silikon? Jag gillar att vara vacker helt enkelt.
Jag: Var har du vuxit upp?
Lizette: (här säger Lizette något ohörbart med sin gälla röst och jag bryr mig inte om att fråga om, hur brukar göra så när hon inte vill svara).
Jag: Hur ser din familj ut?
Lizette: Jag är ensambarn och har en mamma och en pappa. De har hästar. Jag tyckte om hästar. Men det gör jag inte nu. De luktar inte så gott. Och så får man en massa äcklig lukt på sig och så kan naglarna gå av om man rider.
Jag: Du har ju funnits i människors medvetande ett år nu ungefär. Hur gammal är du nu, Lizette?
Lizette: Jag är inte ett år gammal.
Jag: Nej, det menar jag inte...
Lizette: Nähä, (fnittrar till) Jag är 22 år och jag kommer alltid att vara 22 år om jag håller mig lika fräsch som nu. Vet du, jag var och fotade mig idag och jag har några foton med mig som jag tänkte du kunde ha som foton i artikeln. Och han som fotade mig tyckte att jag var en perfekt modell. Jag ser nästan alltid likadan ut på alla kort. Och jag är alltid lika vacker, sa han. Jag gick och fotade mig i vänta på dig för du var så sen.
Jag: Nä, jag har suttit här och väntat på dig en halvtimme innan du kom.
Lizette: Spelar roll...
(Lizette visar mig korten och jag ser att hon har tagit dem själv).
Jag: Men det ser ut som om du har tagit de där bilderna själv...
Lizette: Nähä
Jag: Jag vill inte såra dig men det är så det ser ut.
Lizette: Jo,(fnitter) jag fotade mig själv. Han kunde inte komma. Men han sa det i telefon. Att jag såg ung och fräsch ut alltså.(fnitter)
Jag: Okej, men vi kan ta de där bilderna ändå. Bli inte upprörd.
Lizette: Jag är inte upprörd.
Jag: Så bra då... Kan du berätta om vad du har gjort det senaste året.
Lizette: Jo, jag spelar teater faktiskt. Och jag får många skratt.
Jag: Vem spelar du då?
Lizette: Jag har varit domare, arkeolog, skurk, dam och lite annat i olika små teaterstycken. Jag utgår liksom som mig själv och så har jag bara olika yrken. (fnitter)Det är roligt. Men jag gillar inte kaffe som jag påstår i en av historierna. Jag dricker bara mineralvatten. Med bubblor för då blir man mätt också.
Jag: Jaha. Har du några andra planer för framtiden.
Lizette: Jag skulle vilja ha en talkshow som ska heta ”Lizettes show”. Men det är bara en idé. Jag har pratat med några. (fnitter)Vi får se om det blir något.
Jag: Något annat du vill berätta?
Lizette: Har jag sagt att jag gillar silikon? Det är fantastiskt man kan liksom se ut som man vill och det kan man göra hela livet liksom. Förresten tänkte jag gå och fettsuga mig nu så jag kan bli modell. Jag vill bli modell. Jag har inte blivit det än för jag är inte så lång men det kan nog doktorerna ordna. De är ju så duktiga.
Jag: Hur lång är du då?
Lizette: En och sextio.
Jag: Ja, okej. Tack för att du tog dig tid för denna intervju.
Lizette: Ja, egentligen hade jag inte tid till det här. Jag ska till plastikdoktorn nu. Tjingeling. (Fnitter)

Lizette går iväg på sina höga klackar och jag sitter och tänker att det här är nog den mest meningslösa intervju jag någonsin gjort.

/Linda
18 Juli 2012  | vänner | 1 kommentar
Hhaha! Jag lovar att jag inte ska göra någon tatuering i pannan. Tror inte jag kommer göra någon tatuering alls någonstans men man ska aldrig säga aldrig. Men aldrig i pannan iaf

Webbplats: http://Darkoo.blogg.se
Skrivet av Niklas den 23 Juli 2012 12:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda s                                             Skaffa en gratis hemsida