Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Sommar och soool

Hej gott folk!

Oj vad tiden rusar fram just nu - på gott och ont! Jag jobbar min heltid, sen när man är hemmavid är det en massa pyssel och sonen tar mycket tid(vilket jag BARA tycker är positivt förstås <3). Milton njuter i fulla drag som bonnhund och har det bara skönt! Det känns som om han är väldigt nöjd med tillvaron:)

Förra veckan, närmare bestämt i onsdags så tog vi ett ryck och var med på en aktiveringsdag på bruks vilket var supertrevligt!! Milton fixade ju allt och tyckte det va superkul!! Och betyget på spåret vi gick var att vi var färdiga för tävling-oooops:) :) :) Dags då kanske=) Superkul hade vi och båda två var nöjda och glada efter den dagen. Så kan hända att dagen var en spark i baken för oss (matte) att ta oss till bruks lite grann kanske! För det är ju verkligen JÄTTE ROLIGT=) =)

Sen måste jag tala om att vi fått tillökning här i Skogshäll:) Ett stycke igelkottefamilj har gett oss den äran att ha dom som hyresgäster:) Ljuvligt söta!! 8 ungar och så mamman har vi träffat! Nu är de så modiga att de äter från skeden när vi håller fram med kattmat på! Myyyys:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"En av våra fina bäbisar:)"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"En till goding:)"

 

19 Juli 2010  | Allmänt blogg | 2 kommentarer
Ja jag hoppas vi kommer tävla snart, men det beror på hur mycke träning vi hinner få till! Jo jag vet att kottarna har mycke ohyra. Men jag hoppas vi klarar oss från de problemen. Tar vi i dom har vi speciella handskar och Milton är ju inte nära dom, så jag hoppas vi klarar oss som vi gjort förr och bara får njuta av det underbara som man får från igelkottar! Har velat haft kottar många år och är väldigt glada att vi ÄNTLIGEN har fått det!! Ha det så bra! Kraam
Skrivet av Carina den 19 Juli 2010 23:25
Va roligt att Milton är så duktig!Då ska ni tävla snart då! Förstår att du har full sysselsättning nu när du jobbar. Söta små bäbisar! Men var försiktig, för det finns inget djur som har så mycket loppor & löss. Kram på er från oss!

Webbplats: http://flyingrugs.se
Skrivet av Barbro den 19 Juli 2010 21:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida