Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Träning, lek och valpbesök

Veckorna rullar på riktigt snabbt!! Skönt om det snart blir sommar! Detta skitväder som är kan man definitivt vara utan!

Milton och jag var på bruks och tränade i regn och lera torsdag och fredag förmiddag! Han var ruggigt laddad och tyckte det var superkul! Man ser på hela minspelet att han försöker fatta vad jag menar - vill så gärna göra rätt, speciellt på "rutan" ser jag det! Sen när han kan momenten så kör han ju "på sitt sätt" ibland och med inlevelse ibland:))

Igår-fredag var vi på "lek-promenad" med Susanne, Lothus och Zingo innan träningen! Milton är så glad när han träffar sina kompisar!! Särskilt lilla Zingo. Zingo är lika glad han. Milton blir dock lite väl "briardig" och bufflig i sitt leksätt efter ett tag! Han är så lycklig och bara "manglar" på - så lilla Zingo flyger!! Zingo verkar gilla honom ändå:)-men jag får vara med och styra upp det hela!!

Vi tränade ihop efter promenaden och körde också en platsliggning med Milton och Lothus - känns bra! Milton var trött som attan sen och sov som en stock i flera timmar när vi kom hem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"En bild från i somras på kompisarna Milton och Zingo. Lill-killen är ju lite större nu, som tur är:))"

Jag ska sätta mig nu i helgen och anmäla till ett par tävlingar framöver. När och var får vi se - men jag har tänkt det länge och bara velar fram och tillbaks! Nu kör vi - trots att vi inte är klara. Måste kolla vart vi ligger! Och så behöver jag verkligen ett mål!!

Utställningar blir det ju några med. Stockholm är ju i påsk, sen kör vi några till SKK-utställningar i vår - tror det var 2 till innan sommaren! Milton är ju inte "klar" där heller. Färgen är inte på plats - men vi testar! Det värsta är mina nerver när det gäller utställningar! Jag tycker det är urjobbigt!! Vet inte riktigt vad som är det värsta!! Men det är väl själva bedömningen - att någon ska stå och kommentera hur min lilla pojke ser ut, och i värsta fall tycka att han är ful!! Själva utställandet trodde jag förut att det var, men eftersom jag blir lika nervig trots att jag inte ska ställa själv  - så handlar det ju inte om det! Jag tycker ju att det är kul också - annars vore jag ju korkad som utsätter oss för det!!

Antar att det blir ett gäng Don fidosar i Stockholm - det är ju superkul att träffa alla!

Något som är jättekul oxå är att det gått så otroligt bra för så många Don fido-hundar under 2007!! GRATTIS TILL ER ALLA! Jag såg att Milton hade 16:e placering som "Bästa Allround Briard 2007"- det är vi jättestolta och glada för!! Vi var mest aktiva på lydnaden - utställning var nog bara 2 stycken 2007!

Igår var vi oxå och besökte Milton valpar "Will-mer & co"-gänget! Dom hade vuxit massor sen sist!! Och blivit ännu finare - trodde inte det var möjligt:))                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Tintins kompis Lina med en av valparna (Pink?)"

Jag hade med min kompis Katarina och Tintin hade med sin kompis Lina. Det känns himla kul att få visa upp underverken!! Vi gosade så mycke vi orka, fikade och pratade! Jag tror både Katarina och Lina blev lite sugen på en liten valpis!!

Milton fick träffa sina valpar för första gången! Lika snäll som alltid och lite skraj för dom var han oxå! Att få till en bild på Milton och valparna var inte att tänka på - så nära ville han inte komma dom små konstiga sakerna!! Jag vet inte om Kim kanske fick till någon spontan-bild på far och valpar, men jag gjorde det inte! Det var vid något tillfälle som Milton och en av de nyfikna små-pojkarna luktade på samma skål, men då hann inte jag med!

Valparna var däremot nyfikna på Milton! Dom reagerade först på att dom inte kände igen honom - "hjälp - en ny stoor vovve"! Sen kom snart nyfikenheten och dom ville kolla in vad han var för någon - ursöta!! Det var dock inte så lätt att hinna med Milton som hade fullt upp med att busa med "små-flickorna" -Flexxi och Frisco.                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Tintin (liggandes förstås:-) och Lina med några valpar utomhus"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Två raringar i Katarinas knä"

En trevlig eftermiddag som vanligt på Tallholm! Imorgon är valparna 7 veckor - otroligt vad tiden går fort!! Om en vecka börjar dom "flytta hemifrån"! Jag hoppas att alla får bra hem och att man får följa deras framfart i livet!! Om det blir någon liten kvar ett tag kanske den kommer till oss ett tag och "miljötränar" - skulle vara såå mysigt (farligt, farligt - men härligt, härligt!!)

Nu ska vi pallra oss ut på en promenad innan det är dags för jobb igen - tycker man jobbar jämt - SUCK!!

Ha det gott ALLA!  

15 Mars 2008  | Miltons blogg | 1 kommentar
Loreille de Dieu dans les domaines de produits casque, en fait, notre point ne serait pas surpris. Parce que dans loreille de Dieu lan dernier, nouvelle conf¨¦rence, le directeur du marketing M. Wang Songshan, loreille de Dieu a ¨¦t¨¦ r¨¦v¨¦l¨¦, le casque est loreille de Dieu d¨ºtre impliqu¨¦s dans le domaine. Casques et haut-parleurs appartiennent au domaine audio, de sorte quils font partie dun minist¨¨re est le m¨ºme

Webbplats: http://www.casquesbeatsbydrepascher.com
Skrivet av Casques monster den 8 Mars 2012 04:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida