Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


4:e tävlingen och4:e tredje priset......

Idag åkte Milton och jag till Hölö-Mörkö BK där vi anmält oss till tävling! Suuuper nervös matte som vanligt, men jag gillar lugnet på Hölö-Mörkö BK som är en liten och trevlig klubb.

Vi var i god tid och hann varva ner och prata lite med trevliga människor innan platsliggningen. Puls 20000 hade jag då jag lämnade min lilla pojke på platsen - livrädd att han som tidigare ska sätta sig upp. Fanns ett fönster där jag kunde hålla lite span på vad han sysslade med - och jag vill lova att jag for upp och ner på bänken mååånga gånger för att se om han låg ner - OCH DET GJORDE HAN!!! YEES - lycklig matte berömde duktiga vovven MASSOR efter denna perfekta platsliggning - trodde jag ja..... En tjej sa sen att han flyttat sig lite framåt,en annan tjej hade inte sett något utan sa att han legat perfekt. Jag höll tummarna för att domaren inte heller sett något!!!

Vår tur som nummer 5. Jag lugn, Milton relativt lugn. "Poäng platsliggningen 5" - mattes lugn försvann och så var vi där vi brukar - matte stressad, Milton okoncentrerad...... SUCK!!

Vi fick dock höra efterråt att de stunder det är bra - är det jätte bra!! Det är de stunder vi vill ha mer av....!! Jag fick också höra av en tjej som är domare att JAG går bra på fria följet - rak rygg och inga konstigheter, det blir jag glad att höra eftersom jag tränat mycket på vad jag själv sysslar med på fria följet!!

Poängen:

Platsliggande  5---20 flyttar fram, orolig

Fritt följ      6,5---19,5   tränger, vid sväng, stannar "dk", avslut

Läggande   7---7   långsamt ner

Inkallande m. ställande  5---10   kraftigt dk, går långt

Sändande m. ställande  5---15    två tassar utanför

Apportering   6,5---13   lek morr, tugg

Hopp    9--18   avslutning

fjärr    8---16   ett extra kommando

Helhetsintryck  9

SUMMA: 127,5

Denna gång är jag nöjd med en trevlig dag - vi hade kul och trevligt!! Och så jobbar vi vidare!! Tävlingarna för oss just nu är "träning på att tävla". Kanske släpper för oss också en vacker dag!!

Ha det gott!!

 

12 Oktober 2008  | Miltons blogg | 3 kommentarer
Hej Carina och Milton! Det var jättekul att träffa er idag på Hölö/Mörkö och jag tycker ändå att ni gjorde ett bra jobb! Han är ju störtskön din Milton :) Kärlek vid första ögonkastet *blink* Hoppas att vi ses flera gånger... Tack, för kommentaren hos mig och roligt att du gillar mina bilder :) Ha det gott och lycka till nästa gång! /E-L

Webbplats: http://kimaneros@telia.com
Skrivet av Eva-Lena den 12 Oktober 2008 19:59
Oavsett vad poängen blev så måste jag säga att en nia på helhetsintrycket är superbra!! Den skulle jag vara superstolt över om jag så nollat på resten (säger jag nu ja...) Här bland mina träningskompisar som tävlar är det inte någon som fått en nia!! Sträck på dig lite till för den du! Du ska se att när du minst anar det så säger det bara poff så sitter det där. Vi tror stenhårt på er! kram och tassdunk

Webbplats: http://www.trollhund.se
Skrivet av Annika & Allram den 13 Oktober 2008 15:14
Även om du blir dubbelt besviken efter tävlingen så vidarebefodrar jag ett tips jag fått -"titta inte på dommarens poäng alls". när man ser en 0 eller 5a så ryker lugnet på vem som hellst. mee too *ler* kul att tävlingen kändes bra, syns i veckan! Mio saknar sin bror så jag tror inte fröken nöjer sig utan ett riktigt race... stor kram

Webbplats: http://www.nogg.se/solstralenmio
Skrivet av Linda & Mio den 12 Oktober 2008 19:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida