Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Träning

Var idag på bruks och tränade! Milton var jätteduktig som alltid nu för tiden - han sätter momenten jättefint när vi bara tränar ibland - tycker det är superkul!!

Skott träning var det idag - perfekt tyckte jag. Vi höll oss en liten bit ifrån eftersom han kännts lite berörd sista gångerna(konstigt nog!!) Idag brydda han sig inte mycket första och andra skotten, sen blev han märkbart berörd! Jag försökte fortsätta som vanligt - men han var påverkad!! Jäkla skit säger jag!! Är konstigt oxå!! Han har på både MH och Korning inte berörts alls av skott! Hemma skjuter dom ju massor och han bryr sig aldrig!! När de är vid banan och tränar brukar jag passa på att vara ute; bara vara, leka eller träna - han har aldrig brytt sig när dom skjuter!!

Idag fick jag riktigt jobba upp honom sen, han blev dämpad efter skotten och det är ovanligt för Milton - han är ju annars rejält "dampig" i sin personlighet!!

Jag hoppas att det inte är kvarstående utan bara någon liten svacka! Annars så hoppar vi givetvis över allt som har med skjutande att göra!! Men jag tror på "formsvacka":))

Vi tränade lite efterråt - körde rutan, inkallning och plats. Gick bra - men på platsen la jag honom först lite tokigt - precis där någon goding kissat:)) Så Milton vred sig ett halvt varv och blev dubbelt så lång för att kunna lukta ordentligt! Vi bröt och la om - då gick det kanon! En rätt irriterad matte som gömmer sig´....då är det bäst att ligga klockrent still, såg det ut som om Milton tänkte:))

Imorgon ska vi köra ett spår innan jag börjar jobba - så det blir upp tidigt:))

14 Mars 2009  | Miltons blogg | 1 kommentar
Va ni är duktiga, tänk att de där två syskonen har blivit skott berörda :-( har de smittats av nått kanske?? Mio var mycket berörd sist, tyvärr. kramar

Webbplats: http://www.nogg.se/solstralenmio
Skrivet av Linda och duon den 16 Mars 2009 08:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida