Startsidan Blogg Fotoalbum Min Hemsida Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


En galen....

mopsvalp,ja det är precis vad vi har fått här hemma :) Jag & Kjell är helt slut,Winston är trött och schäfrarna förvånade. Wilfred röjjer järnet här hemma och vi andra sitter totalt likbleka med svarta ringar runt ögonen och småffnittrar nervöst när han kommer kutandes som en galning genom rummen..... Ja det är inte lätt att ha en mopsvalp i huset ;)

 
Wilfred har varit med ut i skogen ett par gånger och jag trodde att nu får han något att fundera på iom alla nya intryck,men ICKE. Fullt ös medvetslös är visst något som går igen för alla våra mopsar,undra om vi gör något fel eller är dom inte kloka,hahaha!!!

Iom att man behöver ha total koll på Wilfred + att han har kommit på att det är nog hans uppgift att få igång Winston,så är STOR W helt slut... Så idag tog jag med mig alla hundarna ut i skogen så att Winston skulle få spåra och schäfrarna fick andra uppgifter. Lill W fick sova (träna avslappning,hahaha) i bilen en stund. Ojojoj vad glad Winston vart :) Han spårade fram till sina snusdosor och var nog riktigt nöjd med det totala lugnet som inföll sig för 1:a gången på 1 vecka ;) Ja sedan kom ju schäfrarna ut och då vart det ju iof gasen i botten igen men jag och Winston fick ju iaf 10 minuter tillsammans där vi bara tog det lugnt..

Nu sitter jag här och försöker se var bokstäverna sitter på tangentbordet för ögonlocken hänger och hjärnan släpar efter och alla andra i huset sover så nu är det nog dax för en välbehövlig vila,för imorgon är det ju en ny dag i dårhuset,hahaha! Gäller att vara ALLERT!!

Sov gott /Nina

 

 

16 November 2009  | Mitt liv | 3 kommentarer
Sån va inte jag minsann!Fast å andra sidan va jag ju nästan åtta veckor innan min klump till kropp behagade stå upp!Hmmmmmm!

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 18 November 2009 10:21
Hahaha vi kan bara hålla med i att mopsar är het vil o galen som valp :O) Men ni ska veta att våra gos valpar är precis lika galen dom....så det gäller förodligen de flesta raser och valpar :P Nu känner jag att jag inte är ensam om att känna mig fullständigt slut av valparna..TACK för det, vi är alltså flera som har det jobbigt och det är FÖRMODLIGEN inte bara vårat fel, utan valparnas oxå!

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Gabbinos den 17 November 2009 14:45
Låter som en Kittykopia ;)
Skrivet av Telgemaffian den 17 November 2009 13:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mopsen Winston                                             Skaffa en gratis hemsida