Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Ventilation, tack!

Vaknade som vanligt i söndags efter en vanlig lördagkväll, med öken i käften.
Den här söndagen var det Gobiöken, och inte sahara. En mindre öken med andra ord. Blev en vistelse hemma hos oss i lördags, med lite groggar och pepp musik ni vet.
På vägen dit skedde lite oväntat besök av civila kontrollanter vilket medförde att en av oss fick en böter på 750 spänn. Pga av åkning på undomsbiljett. Själv hade jag valt att betala på plats, och skulle där med ha tjänat 200 kr, vilket inte denna personen gjorde. Dumt enligt mig, men tydligen inte enligt henne.

Hur som haver så begav vi oss vidare efter några glas vin, den här helgen blev det yatzi, och vi var sådär lagomt på topp, jag som inte alls var taggad på en utgång, men som vanligt så hamnade jag där ändå.
Stället i sig var rätt okej den här helgen, men jag valde att traska hem rätt tidigt av olika anledningar. Trötthet, hunger, uttråkighet, och musiken peppade ner stämningen rätt rejält också. Måste jag komma med mera dåliga ursäkter?
Nej, tänkte väl det.
Väl hemma så däckade jag rätt fort, efter att jag hällt i mix x-antal liter vatten i förebyggande syfte. Och om jag minns rätt så slank även en resorb ner.
Vilket tydligen inte riktigt hjälpte. Så om någon har shyssta tips mot bakishet, släng gärna in en kommentar.

Och idag då? Ptja.. det har nog varit en rätt bra dag om jag tänker efter.
Vaknade före fan, som vanligt, dvs vid 8 tiden av att jobbet ringde.
hade ingen vidare lust att jobba idag, så jag tackade nej.
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg vad klockan var, men som tur var så kunde jag somna till ett par timmar.
Sen har jag enbart tagit det lugnt, gjort en massa sånadär måsen ni vet., tvättat, lagat matlådor, handlat, och gjort en "to do" lista med en massa måsten innan jag flyttar. För nu är det inte alls länge kvar.
14 dagar för att vara exakt, och nu börjar jag känna mig lite smått nervös.
Kanske inte nervös på ett dåligt sätt, men det spritter lite i magen när jag tänker på det. Det är liksom befogat, men ändå så vet jag att det kommer att gå bra.
Det är nästan så att det är lite ångest på g!
Jag har inte ens hunnit adressändra, jag har inte hållt ett tal till kungen i oslo, om hur värdelös han är, jag har inte hoppat fallskärm, jag har inte hunnit fixa blankett E301 för att kunna stämpla i sverige, jag hag inte hunnit in på nav, nog mycket, jag har inte hunnit gå ut akassan och gå med i den svenska, och jag har inte kunnit starta LillyBergström AB. men det värsta av allt: Jag har inte hunnit tatuera in liljan på min kropp.
Det här är fan inte okej, och nu kanske ni hajjar vart all den här ångesten kommer ifrån!

För tillfället så sitter jag och försöker fixa ihop ännu en playlist, har serverat mig själv lite kaffe, och självklart snus, söker lite jobb som kommit över mig, och försöker så gott det går att peppa upp mig själv på ännu en stängning imorgon.. Men får se hur det går med den saken.
Är less, men nu är det bara att hålla ut det sista veckorna.
Kan bara inte tiden gå lite fortare?,,

Sen så har jag länge undrat vem det egentligen är som läser mig blogg?
Med tanke på dom ca30 persen som besöker mig dagligen så tycker jag personligen att det är rätt knapert och fattigt om kommentarer.
För övrigt så måste jag nämna att det är förbövligt lökigt här på trondheimsveien 10d. Så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Vart vänder jag mig för lite ventilation?

Adjökens!
28 Mars 2011  | Eftertänksamhet | 2 kommentarer
Det är kanon! :) Du ska också flytta? Eller har gjort redan kanske? Om jag fattat det rätt :)
Skrivet av lilly den 29 Mars 2011 00:19
Jag läser då så fort du uppdater och tror sthml behöver en lilly:)
Skrivet av Madde den 28 Mars 2011 22:23
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida