Startsidan Blogg Fotoalbum Hundarna Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


En tur på Gårdsjön.

Hejsan!
Häromdagen tog Ann-Sofi och jag fyrhjulingen med alla hundar och for till Gårdsjön som ligger tvärs över skogen från Ann-Sofi. Skridsoåkning stod på schemat, Ann-Sofi hade lånat ett par långfärdsskridskor, jag höll mig till att vara åskådare av olika anledningar ;-). Det såg ut att vara roligt, så jag ska nog försöka och prova någon gång ändå, med risk för gips ett antal veckor :-)). Hundarna tyckte det var superkul och aktiverade sig ganska bra själva med tex: Pinnar, bergsklättring, jaga varandra, dragkamp och vissa av hundarna(Pepper:-)) försökte göra tunnel på matte undertiden hon tog sig framåt. Sen åkte vi hem och gjorde lunch. Kycklingspett med bulgur och youghurt. JÄTTEGOTT!!
Igår var jag och Räzer till Lena och grabbarna grus och hälsade på. Vi tränade lite passivitet undertiden Lena tränade markeringar. En lyckad första träning för i år :-) Sen blev jag bjuden på mat. Dragonkyckling med klyftpotatis :-) värsta lyxmiddagen. Hade ju helt missat att det var helgdag :-). Så är det när man jobbar skift.. Såhär efter julhelgerna har jag knappt orka hålla koll på vilken dag det är..
Zingo och jag tog en skön kvällspromenad. Han tyckte det var superkul och gick och viftade i svansen under hela promenaden. Han blir såå lycklig när han får ha matte för sig själv en stund, min lilla Fonkan :-) Vi tränade lite skall också.
Imorgon blir det dock ett veterinärbesök för Räzer. Han stack sig förmodlingen på något i tassen igår. En knöl med ett hål i mellan de två främre tårna i en framtass. Ganska svullet, så förmodligen är det något skräp kvar i :-(.
Återkommer med rapport..

Räzer hälsar att han har inte minsta ont, och att det faktiskt bara är en finne..

Ps. Titta in på www.sunnebk.se. Zingo är januaripojke på startsidan :-) Kolla gästboken också :-))
7 Januari 2009  | Allt i allo. | 1 kommentar
Krya på dig Räzer! Vi är sugna på den där korven :-) Trevlig helg från oss i Kil
Skrivet av Ingela den 9 Januari 2009 17:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cathrine Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida