Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Fitta

Blir så jävla less på de här förbannade fittvädret! Förlåt mina vackara val av ord men blir såå sjukt jävla less! Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och inte gå upp nå mer förens den förbannade snön är borta! De är snart april liksom men neee vi kan väl ha vinter fram till juni de är väl okej? NOT!

Jaja igår kom inte älskling hem fören strax före halv elva. Jag låg och snarkade redan då. Sen gick han och satte sig vid datorn och jag minns inge mer hehe. Kl ringde igen nu 06,30 och jag är riktigt trött idag:S Har nog mycket med vädret att göra! Nu är jag tillbaka där igen där jag inte orkar bry mig riktigt hur jag ser ut när jag går till jobbet så ja nu sitter man här med icke plattat hår och lite mascara. Men man ska väl ha sånna dagar också antar jag.

Idag blir det iaf jobba 8-12 och vet inte hur mycket varor det kommer men igår kom de iaf 37 back och 175 häng så blir väl någonting sånt idag med. När jag slutat ska jag hem och ev. sova en stund tror jag sen ska jag gå till stationen och möta Nattis vid 4:D Hon ska nämligen klippa mig lite granna och färga håret:D Kanske man känner sig lite snyggare hehe. Men nu måste jag börja traska till jobbet så städerskan inte får vänta allt för länge på att få komma in:P

----------
Uppdaterad senare

Jag tror de hjälpte att man svor lite i morse över att de tok snöade för nu är de fint väder igen:D

Kom inte så mycket varor idag så hann sortera barns strumpor och underkläder. Ingen rolig uppgift men går inte att göra plocken där på morgonen för allting ligger där de inte ska ligga. Men nu är de fint där igen:P Duktig ibland jag:) Haft ett litet minimöte med chefen också för han skulle ge en bedömning  om hur man är på jobbet osv så skulle man räkna ut vilken poäng jag skulle få och hur mycket kr de motsvarar som jag får i bonus varje månad som jag fattade de? Iaf så fick jag bara bra beröm och de känns bra:) Så fick en fin summa inte för att jag vet vad som var lägst och högst eller så för de var så himla hemligt så de fick man inte se. Jaja:) Nu är jag hemma och har ätit.

Öppnat lönespec har jag också gjort och fick bättre lön än vad jag räknat med. Efter jag betalat räkningar osv så har jag drygt 7000:- kvar. Blir att lägga undan till halkbanan 1800:- och Bulgarien 1000kr så får väl runt 4000:- kr kvar iaf. Den här månaden SKA jag inte slösa! Måste bli bättre på att spara pengarna och inte gå på stan och köpa saker hela tiden. MEN de är ju så lätt när man jobbar i Gallerian nian osv:P. Fick även en check av Ving på 150kr jag ska gå till banken och hämta ut eftersom när vi bytte datum på resan så blev de att jag betalat 150kr för mkt:)

Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund sen vid 4 ska jag gå till stationen och möta Nattis:D

----------
Uppdaterad senare

Blir inte träffa Nattis nå idag utan på torsdag istället så nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med faktiskt? Någon som vill gå å ta en fika eller något? Inte för att jag har några pengar egentligen men går säkert å skrapa ihop till någonting:D Äta lite igen då kanske? Hehe.

Ha en bra dag alla:D
Men kom ihåg att tagga till lördag:P

24 Mars 2009  | Mitt liv | 2 kommentarer
skulle gärna komma in och ta en fika med dig, men tyvärr så är jag helt bankrutt för tillfället..
Skrivet av e. den 24 Mars 2009 17:09
För cissi så passade fredagen den 17 bäst, hur ser det ut för dig? =) kraam

Webbplats: http://Zandrea.blogg.se
Skrivet av Zandrea´s V Ä R L D den 24 Mars 2009 10:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madelene Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida