Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Ska inte Söndagar vara vilodagar???

Det kan man ju tro iallafall!!. Väckar klockan ringde klockan 07.00, tvätta av Alex på med ny blöja och kläder, ut med fem hundar på gården för snabb morgon rastning. Göra iordning alla hundmatskålar, göra gröt åt Alex och mata honom, försöka att få nått i magen på mig själv. Klockan 08.20 går vi ut genom dörren, Santi fick följa med och ligga i bilen. Hon är ju för rolig den damen. Är hon ¨kvar hemma så sliter hon av bandageringen på tassen men inte om hon ligger i bilen(hon älskar sin bil) , det var ju tur att det inte var minusgrader iallafall.

Ja var åkte vi da, jo till Alex favvo ställe badhuset på babysim. Det är på söndagar klockan 09.00 dum tid tycker ja!! Men det är sååå mysigt med 34 grader varmt vatten.
Hemma igen vid 10.15, ut med hundar och rasta igen, ge dem mat. Sedan gick jag och Alexander och vilade en stund han blir så jätte trött efter badet, han fick en flaska välling sen somnade han som en stock.
Medans gullgossen sover så är det bara att passa på att köra lite med snabeldraken, packa upp blöta badkläder, plocka lite med tvätt osv, osv.

Jag och Susanne har ju en valpkurs på söndagar som börjar klockan två.Vi hade sagt att vi skulle vara där vid ett snåret och koka kaffe och planera lite till kursen, så det va bara att packa in grabben grus och alla hundar i bilen å fara iväg.
Alexander är så himmla duktig att vara med, sitter i sin vagn i mitten på valpkursen och bara skrattar och ler, helt underbar!! ja ja jag vet, det kommer en dag då han inte vill vara så stilla å bara titta på. Problemet när han är med är ju inne på teori passet, han ska ju tala precis hela tiden och det är inte direkt i tyst ton. Eleverna blir ju mest att titta och lyssna på honom istället för på oss kursledare. (den lilla teater apan).
Även Ambra var med på teori passet, som visnings hund på daglig visitation men det var ju ingen hitt direkt. Att få henne att stå still på ett bord och bli igenomkänd medans Susanne pratade, jag blir svettig bara jag tänker på det, så här i efter hand. Hon är ju inte den lugnaste och mysigaste valpen man har haft direkt, en riktig etter köna.
Efter valpkursen kl16.30 bar det iväg hemöver för att lämna Alex och tre hundar med Jocke som nu hade kommit hem. Satt mig ner å tog de lite lungt, tack och lov så hade jag mat rester som jag bara kunde värma, ett moment mindre JIPPI!!!
Så var det dags att packa bilen igen. In med Santi och Ambra å iväg till fotbollshallen i smedjebacken för hund träning. Kan ju inte göra så mycket med Santa panta för hennes tass. Körde iallafall lite platsliggning, lydnads ettans stilla apportering och kontakt övningar med klickern. Lilla Ambrisen fick komma in å bara gå runt å titta på alla stora vovvarna+ lite sitt.
PÅ vägen hem stannade jag vid mamma och plockade med mig Cudisen hem. Var hemma vid halv nio snåret trött som f..an. EN HELT VANLIG VILO SÖNDAG I HELENA LUNDGRENS LIV.... PUHH
ps. det är ju tur att lillemannen sover så pass länge(08.30) på mornarna så man snabbt kan återhämta sig ds.
Ha re bra hönni!!!!
Bilden är Alex på babysim!!!
17 November 2008  | vovvarna | 1 kommentar
Nämen välkommen till klubben.....och inte för att va jävlig på nåt som helst vis MEN det kommer mera!!!!!Hahaha! Nu får du och Alexander allt ta en sedvanlig sovmorgon... Kramizzar Åsa H
Skrivet av Åsa H den 18 November 2008 17:26
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Lundgren                                             Skaffa en gratis hemsida