Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


I will miss you

Jag har ju berättat att jag praktiserar i ett galoppstall. I de stallet står Världens finaste häst Jolly boy (på bilden) som då är min favorit. Han är 8 år gammal men han är perfekt fysik för att kunna springa ett lopp men psykiskt så vill han inte tävla mer. Så det har diskuteras jätte mycket vad dom ska göra. Ägaren till stallet som jag är i äger halva honom och hon vill att han ska få gå i pension men så är där en annan tjej äger halva honom och hon ville att han skulle fortsätta tävla. Så i torsdags åkte jag till praktiken fick reda på av en tjej jag är där med att han är ur träning. Vilket betyder att han inte ska tävla och sånt längre. Vilket jag blev glad över. Sen så sa hon att dom inte visste vad dom skulle göra med honom. Och jag har sagt många gånger om dom ska sälja honom är jag intresserad för jag har boxplats och allt sånt till honom. Men så va jag och denna andra tjejen ute och red och när vi kom tillbaka gick vi in ock fika. Där inne satt då ägarens man. Då berätta han att Jolly va den andra ägarens häst nu och att han förmodligen ska flytta dit nu. Jag trodde jag skulle bryta ihop. Nu dom senaste dagarna har jag bara suttit och tänk på honom och tänkt på att jag kanske aldrig mer få träffa honom eller rida honom. Jag är så rädd att jag ska komma till praktiken på måndag och att hans box är tom. Jag hann inte änns säga hejdå till honom i torsdags om han nu skulle åka iväg. Men jag ska prata med dom och säga om dom bestämer för att sälja honom är jag verkligen intresserad. För jag älskar honom verkligen och sättet han uppför sig på när han ser och träffar mig och när vi är ute och rider och allt så verkar det som han älskar mig med. Han är så underbar, varje gång jag kommer in i stallet och säger hej till honom så tar han fram öronen och tar ut huvudet och sträcker på halsen och vill ha en puss. Om han står i hagen och jag kallar på honom kommer han alltid till mig.

Har skrivit en hel berättelse nu. Men det är jobbigt att gå igenom något såhär. Och alla ni som älskar hästar och varit med om något liknande ni förstår säker hur det känns.
14 Mars 2009  | Allt | 1 kommentar
Vet inte ens hur jag råka hamna i din blogg, just din av alla andras, och att jag hamnar just ikväll när du har gått genom allt det dära.. Men en sak vet jag nu bella, what goes around, comes around..
Skrivet av To & fro den 17 Mars 2009 23:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida