Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Ledighetsdagar som går och gått...


ToDo??


Finns ju inga todo...bara va dagar...o de innefattar SOVA så länge jag kan..rekord månd 12.15:)

*Läsa böcker...avverkat min morsdagsbok..nu på nr 2+Plugga ett grannspråk.

*Träna när jag har lust...fanken sån liten lust jag har till det då *ASG*...gjorde ju ett 5 km rus förra torsdagen...Hoppat studsmatta tills ryggen sa det där ger du F...n i.

*Dock var det en sak att fixa .TROLLKLÄDER till hennes musical onskväll...och de kan nu bockas av med hjälp av Elaka Måns...SUPERDUPERTACK BLONDIE!

*Nu återstår 9 dagar totalt av mammaledigt(min semester i år) och jag njuter.Rätt skönt det regnar idag igen.Perfekt för min stressnivå och MIN SOLBRÄNNA .Börjar få färg som behöver få vila liksom.
På fredag stämplas det in för jobb i halvlek.En helg vad är väl det?Kan bli riktigt skönt få åka iväg och ha lite SEMESTER hemifrån vettja....Sen åter 7 dgr av vila


Total Family

Så blev vi komplett familj igår igen.Säger bara det ÄR man tvåbarnsmor så är man.Alltid samma goa känsla då sonen anländer...för mig.
Fanns ett engelska arbete att göra i datorn och skriva ut.Tyvärr var då inget bläck inköpt som behövts sen länge.När så bläcket kom hem fungerade det inte ändå.
Love my handyman.Jag gav en del förslag på att det kanske inte conecta med datorn längre själva skrivaren och får se om jag får rätt...
Rätt pissed off blev stämningen iallafall.Slutar med att sonen o maken fick åka till hans jobb på morgonen för dra ut alltihop.Sista dagen för imorgon ska de åka på skolresa liksom.

Regnet gjorde det blev bakläge igår.Svischade ihop glutenfritt filmjölksbröd.Blev riktigt gott och saftigt.

Annars var höjdpunkten tisdagen att få springa med Toppen i spåret 3 varv.
Il Drutski han drog finfint sista varvet så man behövde knappast ta sats.Han hade haft en hund före som gått eller så ville han hem:)Så snabb 6 km runda var länge sen jag gjorde.

Desperete Houswife var riktigt bra igår.Jag hade dock skrivarens ICKESTARTANDE just då men jag klarar göra två saker samtidigt.
Som jag log då Lynette och hennes man hade en deal på att ha sex varje dag i 30 dgr och på vilket sätt det utspelade sig .Ojojojoj.Det var många kvävda skratt där jag log och kluckade i soffan...medans min "varjedagman" slet sitt icke hår med skrivaren.


Nu blir det sätta på kaffe efter avverkat hundrunda ,varit o besökt Felicia i skolan .
Gått runt på mina bloggar jag besöker ofta.Blir lika fulliskratt varje gång för det är inne bland kändiseliten ...att visa upp recept....allt jag är kändis jag kan laga mat*ofta*.
Eller saker de gör reklam för att köpa.Ringar o ditt o datt som bara måste fixas.*ofta*
Eller varför inte dagens outfit .Byxor från ....Blättanblä...skor från Blättanblä.

Får se hur skulle dagens text då bli.

Byxor från Sisters G-star,Tröja från Lindex.Ringar från Två Hjärtan (egen design).
Smink ..natural look.Skor...barfota.
Tur jag har andra bloggar jag känner liiiite djupare för kika in i.Men ytlighet gillar folk.Verkligen.Eller är det endast kändiskapet som drar?

Eller i detta fall släktskap /vänskap?Nyfikenhet kika in i någons liv o leverne?

Vad tror du?
Kan med åren konstatera att om livet är down då ökar läsarantalet och kommentarsrutorna fylls.Har man det gott och då riktigt gott då smygs det mer och skrivs mindre i kommentarsrutorna.Helt klart.Skadeglädjen stor hos oss "mänskor" eller?eller är vi bara genuint omtänksamma?


Ikväll är den stora musicalen där John Bauer står som tema .De övat och övat och övat.Ska bli helskoj se henne som Klumpedunsatroll!!!Flätorna på plats och det blev många igår.Allt för konstens skull.Trassla ut dem ,topera och spraya .Voila sen kan hon trolla på bäst hon vill!!
Nästa vecka bär det i väg på skolresan till Jönköping och där bevista John Bauers museum osv.Härligt.

Photobucket


Dagens andra visdom får bli denna:

"Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att njuta av det."


3 Juni 2009  | Dagbok | 2 kommentarer
läser ofta men skriver sällan.lättare på det andra forumet..men jag finns hos dig ändå..tänker på dig i glädje o sorg..kram Cissilina
Skrivet av cissilina den 3 Juni 2009 22:48
Hörru...slår dig en signal innan jag åker på jobbet imorgon bitti kl 04.30...*asg*...Sova till 12.15..jisses!! haha...men ibland behöver man det oxå. Kram och ha en härligt ledig dag!

Webbplats: http://www.jamthundinnans.blogg.se
Skrivet av Mia den 3 Juni 2009 12:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida