Startsidan Blogg Fotoalbum Gott & Blandat =) Gästbok
Topplistor Logga in
Träning måndag 11/5

Hejsan svejsan!

Dagens deltagare:Oscar, Lillis, Eke, Fredrik, Martin (Erik, Per)

När svenskalektionen slutade gick vi bort till idrottshallen och bytade om. Efter några minuter kom Erik och då satte vi oss i minibussen och åkte in till "Angel Island" där dagens träning skulle startas. Vi parkade vid stationen och väntade en stund innan Per kom på sin cykel. Först kollade han läget med oss och gick igenom helgens SJC i Sthlm innan infot om dagens träning drogs igång. Dags för lite bakgrundshistoria nu så det får bli ett nytt stycke.

En gång i tiden, vet ej när, sprang Per tillsammans med några andra Skåneleden från kust-kust på x antal etapper. Eller rättare sagt så var det tänkt så men Per kom bara till Osby och fullföljde alltså inte den sista biten vilket han verkar gräma sig lite smått över idag. Han har nu kommit på tanken att vi elever behöver fler överlånga pass i kroppen så att vi kan "hålla igång" bättre under tävlingarna. Därför kommer vi under en tid framöver att springa just Skåneleden kust-kust för att få in de här passen. När vi är framme i Osby kommer Per att hoppa på tåget och äntligen avsluta det han en gång påbörjade.

Idag startades alltså karusellen vid stationen i Ängelholm och första etappens mål var Vejbystrand. Gemensam start och gemensam löpning blev det ifram tills 4km då Lillis och jag tog välbehövlig paus för blåstömning. Fältet samlades först helt igen vid ca 7km där Erik stod med minibussen och vätska fanns att tillgå. Oscar drog sedan från oss småknattar ganska snart och vi andra samlöpte fram tills 9km då Fredrik började känna sig lite dålig och vilade. Eke, Lillis och jag själv sprang tillsammans fram till Vejbystrand och etappen slutade för mig på 13 530 meter.

Oscar 61min
Lillis 65min
Martin 65min
Eke 65min
Fredrik 67min

Följande platser besöktes:
Ängelholm
Kronoskogen
Skälderviken
Sven Jons udde
Skepparkroken
Björkhagen
Magnarp
Vejbystrand

Inget inlägg imorgon utan ni kan istället se fram mot 3(!) på onsdag, eller när jag får tid/ork att skriva. Anledningen är att vi ska på ett litet miniläger i Eksjö och träna där.

Så har då svininfluensan tagit sig till Sverige. Dock inte till Örkelljunga (tror/hoppas jag).

Ha det så bra!

Kung Bengtsson
Örkelljunga-Around the corner from everywhere

Why are you going mainly to a small mini camp in Eksjö and work out there? Why there? Write later and update us.

Webbplats: https://cheapessaywriter.net/
Skrivet av cheap essay den 30 November 2017 13:56
Då gjorde ni en liten vistelse i björkhagen hos mormor och morfar då? ;)
Skrivet av David den 28 Maj 2009 17:50
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kullamannen Kullaberg                                             Skaffa en gratis hemsida