Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Bakken (3)
Bakken 2009 (4)
Bakken 2010 (11)
Bakken 2011 (7)
Behandling och hjälpmedel (5)
bio och konserter (8)
Cirkus (4)
foton från mina album (6)
Hemmamys (20)
Internationella mps dagen 2008 (3)
Internationella mps dagen 2010 (23)
Jullov 2009-2010 (9)
Lekterapin på sjukhuset (3)
Livskvalite (14)
mina skolor (14)
minnen (1)
När Rasmus fick diagnosen -99 (4)
påsklov 2009 (5)
Påsklov2010 (10)
Rasmus funeral (35)
Ridning (8)
Sjukhuspp (4)
sommar 2011 (6)
spanien 2008 (9)
Spanien 2009 (7)
spanien 2010 (43)
spanientour2011 (47)
startsidan (1)
träningsbassängen (5)
Utflykter (6)
Vår Sommar 2012 (29)
vinter-vår 2011 (7)Jag har fått en kusin till!!!!!! Ibland är livet bara underbart, förunderligt härligt!!!
Kusiner å syskon på morfarskalas, det är toppen att ha full rulle å stojjiga sjörövarlekar runt rullstolen tycker jag!
På Morfars fölsekalas! Kanonväder med härlig Paella lunch å marängtårta med blåbär!
Mamma brukar flytta runt min "Tipp", så att jag kan få komma upp och stå på lite olika ställen. Bäst är det att stå i trädgården tycker jag!
En snabbtur till svaneholm direkt efter skolan för att plocka vitsippor får fart på livsandarna inför eftermiddagens övningar!
Ibland e d trist att behöva gå in för att inhalera mediciner och få på skenorna, men mamma har fixat hjul på min fåtölj (med hjälp av farbror Jacob) så att jag kan sitta vänd åt det håll där det händer mest. Här e d action i trädgården, Olsson-hunden har tratt å syrror med kompisar åker inlines och har hinderbana!
Det här är min badstol, som jag har hemma i badkaret. Den är superbra för jag kan sitta helt själv å bada å hålla i duschen! det är Caisa på habiliteringen som har fixat - TOPPEN!!!!
Idag hoppade jag HÖGT när det smälldes papperspåsar under konserten- Idag var det jättebra och jag kunde många av sångskattesångerna!
I god Livskvalite ingår även riktiga fioler - i alla fall påstår min mamma det- därför har vi abonnemang på alla Nallekonserter på Malmö Konserthus!
På Konserthuset i Malmö har de både hörselslinga och speciella rullstolsplatser. Personalen är jätte hjälpsamma och trevliga när vi kommer hela gänget, (mamma brukar ha ett lass barn och en rullstol med sej!). Jag gillar verkligen att gå på konsert.
Badet e Oxie är toppen, här sitter jag och slappar lite på Krokodilen med mamma. Syrrorna och en kompis busar i barnbassängen och på andra sidan har simskolan fullt ös! jag gillar att det händer en massa saker runt mej, då orkar jag träna lite mer!

Tänk så bra att det finns stora gungor, så att jag också kan gunga! Mamma hittade denna på Komikapps hemsida - där finns jättemånga bra grejor som gör livet roligare, lättare och bättre!
Våren 2008 blev jag riktigt sjuk och behövde vätskedropp var och varannan dag, tänk va bra att man kan få det hemma!! TACK snälla tanter i hemsjukvården och Helen och mamma som alltid letar möjligheter i svårigheter som dyker upp.

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rasmus Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida