Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Bakken (3)
Bakken 2009 (4)
Bakken 2010 (11)
Bakken 2011 (7)
Behandling och hjälpmedel (5)
bio och konserter (8)
Cirkus (4)
foton från mina album (6)
Hemmamys (20)
Internationella mps dagen 2008 (3)
Internationella mps dagen 2010 (23)
Jullov 2009-2010 (9)
Lekterapin på sjukhuset (3)
Livskvalite (14)
mina skolor (14)
minnen (1)
När Rasmus fick diagnosen -99 (4)
påsklov 2009 (5)
Påsklov2010 (10)
Rasmus funeral (35)
Ridning (8)
Sjukhuspp (4)
sommar 2011 (6)
spanien 2008 (9)
Spanien 2009 (7)
spanien 2010 (43)
spanientour2011 (47)
startsidan (1)
träningsbassängen (5)
Utflykter (6)
Vår Sommar 2012 (29)
vinter-vår 2011 (7)Denna text har Mamma satt upp ovanför min säng. På Internationella mpsdagen den 15e maj 2010 bestämde mamma att det var dags för lite "regndans". Eftersom livemusik är det bästa vi vet, och det gäller att se möjligheter istället för svårigheter så gjordes verklighet av ide´n med en stödgala för mps föreningen!
Vilket super gäng med atistvänner som ställde upp!!!! Danne Stråhed och Kerstin lånade ut hela Dannero med restaurang och personal. Janne och Sandra gjorde kanonfin affisch (och biljetter) som Martin tryckte. Så många goa vänner vi har!!!
UUJJJ det var mycket att fixa, sätta upp affischer, göra reklam, träffa journalister, prata i radio, ordna med sladdar, soundcheck, låtlistor, transporter, sälja biljetter, fixa dekorationer, ordna mat till medverkande, laga mat, fixa fika, fixa dricka, skicka biljetter, maila info, dubbelkolla, trippelkolla och mitt upp i allt hinna med allt det vanliga...........puh tur vi har gott om goa vänner som ställde upp och hjälpte till!
Vilket höjdarnummer att öppna med!!! Vocal Six var helt fantastiska och fick publiken direkt att märka att denna kväll skulle det bli musikalisk underhållning i toppklass!!!
Fullt vid borden, god mat och jättettrevlig personal bidrog till den goda stämningen som varade hela kvällen.
Mikael Wiehe, som var flunsasjuk, kämpade sig till Dannero ändå så att vi fick njuta fantastiska texter valda med omsorg. Extra roligt med släkt vi sällan får möjlighet att träffa, och känslosam stund för oss som lyssnar mycket på orden.
Dan Hylander - vilket jubel bland publiken!!
Steve och Mattias ..............wow vilken höjdare, vilka lirare och vilken inspiration till syrrans gitarrspel att få möjlighet att njuta sånt här live!!!!
Dennis Westerberg på scen! Så kanon bra både här och som kvällens "ihopbindare". Så bra avvägning av allvar och skoj i det som blev sagt vilket gjorde att kvällen verkligen kändes som en "Mps kväll" i glädjens (och musikens) tecken
Visst e d gött med mycket blås!!!
Janne öser på!!!!!Härligt!
Rasmus njuter av kvällen och - allt liv och rörelse runtomkring!!!!
Mormor och morfar dansar. Tänk att de tog med sej en hel busslast med vänner, och mormor fixade servering med "rättigheter" ombord på färden från Bjärred till Skurup. Vilka godingar, och va kul att få träffa så många av deras vänner!
Little Mike rockar loss å får igång dansandet på allvar!!
Äntligen allt ljus på herr Savbrandt, när Mike ber om ett trumsolo, det gillar vi!!!!
I slutet av kvällen hittade våra "stora små-tjejer" en egen liten hörna, längst bort under murgrönan, på mysiga Dannero.
Värda sin vikt i guld!!!! Kvällens konfrencier Dennis å kvällens ljudfixare Joakim!! Underbara hjältar!!!
Alla medverkande artister fick hedersmedlemsskap i Svenska mps föreningen, som vi hoppas ska ge ett litet bevis på hur tacksamma vi är att ni ställde upp. Här tar Little Mike emot sitt av Dennis.
Byte på scen (å äntligen fick Fredrik pausa från trumpallen när Håkan tog plats, men Tomas fick vackert bli kvar vid tangenterna) å ljudfix, å nya "gubbar" på!
Goa Mike sålde signerade skivor å gav all förtjänst till mps föreningen!!!
The Buckaroos med Jalle vid micken längst fram, hade en egen lite fanclub på plats!
The Buckaroos fick avsluta kvällen.
Vilken FANTASTISKT härlig kväll som så många fick njuta av tack vare Rasmus. Detta kommer vi att minnas länge. Så underbart att så många ville hjälpa till att göra verklighet av denna ide, detta är verkligen att kunna dansa i ösregn!!! STORT TACK alla som ville dela denna glädje med oss!

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rasmus Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida