inte för att skryta, men det är jag som e micha .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in


micha w
studerar
26 år, kvinna
Spånga
Stockholms län

MSN: hejmicha@hotmail
.com
om mig
Personlig text
jo, jag heter micha. gillar att umgås med
mina vänner, både killar & tjejer. på fritiden
så spelade jag fotboll förut, men nu så har
jag tagit en paus med springandet och
ägnar min mesta tid ute på fest och
liknande.

Hobbies och intressen
mina intressen, då måste jag nog säga när
jag e ledig :) , där efter så händer det
massa annat tok. jag älskar att göra galna
saker. och fest! japp, fest är bäst <3

Favoritcitat
Never give up if you still wanna try
Never dry your tears if you still wanna cry
Never settle the answers if you still know
Never say you dont miss him if you cant let
him go


lite fakta
BoendeLägenhet
CivilstatusSingel
KlädstilDyrt
Lyssnar påR&B
PersonlighetFestglad
PolitikBryr mig inte
Största intressetUteliv & party
Äter gärnaDyr restaurang
länkar
playahead chat sida
moraliska frågor
Är det omoraliskt att vara otrogen?
att vara otrogen. döm mej inte nu men, det kan faktiskt leda till något bra. jo, okej man får ett jävla helvete när den andra får veta det, eller om man själv får veta det. men för den personen som var otrogen, så borde det ju finnas någon anledning? till "offret" så får ju den personen en aning om att den personen kanske inte är någon att leva med? medan den andra personen kanske var otrogen med sitt livs kärlek? otrohet är inte alltid dåligt, det kan leda till något bra i slutändan. (finns ju såklart undantag).

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land?
jag försöker alltid att se det mesta från den posetiva sidan. men allvarligt talat nu. hur dumt är det inte att ja, kriga för att få fred? det är verkligen dumt. osmart faktiskt. så jag svarar faktiskt inte på den här frågan, det är helt enkelt otroligt Puckat att kriga tycker jag.

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
men gud, vad är det här för frågor? såklart att det inte är okej att köpa en fattig persons njure för en miljon kronor?! det betyder döden för den människan! det är en oacceptabelt, tyvär så händer mycket sånt här i dagens samhälle.

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer får 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar?
när man hör frågan så tänker man "men herregud nej!". men när jag nu tänker efter så kommer jag på att, egentlgien är det deras jobb vi pratar om. självklart så är det inte okej att köpa sexuella tjänster (tycker jag), men om båda är med på det så tycker jag att det är deras val.

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar?
självklart kan dom höja priset en liten bit, eftersom vi måste ju nu tänka på affärernas budjet. men aldrig att man höjer från 150 upp till 800 kronor! det är ju lågt. så gör man bara inte. isåfall tycker jag att dom borde skriva med stora bokstäver "DEN HÄR SNÖSKYFFELN KOSTADE 150 KR, MEN VI HÖJDE TILL 800 KR FÖR ATT NU SNÖAR DET", rätt ska va rätt !

Är det acceptabelt rätt att begå självmord?
självmord. jag får rysningar i hela kroppen när jag hör det, Självmord. att en människa kan må så dåligt, att den ger upp. det är för mej väldigt jobbigt att höra. men jo, jag tycker att det är bättre för den personen att då, ja .. ta livet av sej, än att gå runt och tveka, hoppas, längta. de som gör det har väl antagligen tänkt självmord som en lösning. en ny grej liksom.

Är det acceptabelt att ge dödshjälp?
nej. inte i det flesta fall. visst, om en människa ligger på sjukhus och lider, bara vill dö. då, endast det tillfället så får man hjälpa till, ge dom sömntabletter, så att de sakta somnar in. inte annars, annars är det oacceptabelt.

Är det okej att döda en för att rädda fem personer?
oj, det var en svår fråga. då tycker jag att man måste ta det beslutet själv. själv så skulle jag nog aldrig kunna döda en människa, jag menar, nej aldrig. att få leva med det resten av sitt liv. men istellet få ha att "dödat" fem personer, är det värre? jag vet faktiskt inte något svar på den här frågan, jag vet inte.

Är det viktigt att den som mördare får sitt straff även om vi vet att han aldrig kommer att göra om det?
ja, självklart. spelar ingen roll vem personen är. en mördare är en mördare. den personen ska få betala för sitt brott. även fast vi Vet att han/hon aldrig skulle göra det igen. så ja, absolut ska han/hon få sitt straff. jag menar, han eller hon har ju mördat en person !

Tycker du att man har mindre rätt till vård om man själv har förorsakat sin sjukdom exempelvis narkotikamissbruk?
nej alla ska ha rätt till vård. om den personen har tagit droger, så fine det är den personens problem. men vi/dom ska iallafall ge den personen vård. utan vård så kan han/hon ju aldrig bli bättre, ellerhur? hur ska man kunna lösa någonting som behövs vård till, om man inte får den vård man behöver?

intervju
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
mod, styrka! att en person faktiskt vågar säga emot, kan stå upp vid sin sak liksom. det är väldigt viktigt för mej.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
mina killkompisar kallar mej "mini", haha för dom tycker jag är kort. men själv så tycker jag att jag är überlång (inte).

Hur var du som barn?
när jag var liten, så var jag galen, precis som nu :) tokig och rolig, sån är jag bara. och pratar mycket!

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
nej, vänskap är det viktigaste för mej. vänner går i första hand. men självklart, kärlek är underbart. men det är mer som ett plus, en extra grej liksom.

Vad kan man leva utan?
jag kan helt klart leva utan sånna där personer som låtsas vara någon annan person. sånna som kan ställa sej och skrika för att få uppmärksamhet, bort med sånna!

Vilket är viktigast hos din partner?
han ska vara snäll, men samtidigt lite gulligt retsam. snyggt hår! helst så ska ju personen se bra ut bredvid min sida. men det som är viktigast för mej är nog att personen är lycklig. jag älskar glada människor.

Hur svarar du i telefonen?
hahah, när jag svarar i telefonen så svarar jag "hallå?". en ny trend här i stockholm har jag märkt.

Vilken var din första konsert?
jag har inte vart på så många konserter, men den första.. hm, det var vell typ metro-10 år, i globen.

Hur ser folk dig?
folk som inte känner mej ser mej vell som en hård, utåtriktad, ganska taskig och uppmärksamhets-galen tjej. men dom som sedan lärt känna mej säger att jag är den mest fantastiska personen dom någonsin träffat.

Människa som gör dig enbart ledsen?
jag blir otroligt sårad av folk som säger att dom älskar en. men sedan bara garvar och säger "va? gick du på det? haha"

Människa som gör dig enbart glad?
jag blir jätte glad av människor som ger mig komplimanger utan anledning. dom som säger "jag älskar dej" framför mina ögon, bara för att dom vill att jag ska veta det. sånt tycker jag om.

Värsta känslan?
värsta känslan som i hemska känslan, eller i häftigaste känslan? aja, den värsta känslan jag vart med om var när min pojkvän ångrade allt han sagt till mej, då kände jag mej bara helt tom. det var inte speciellt kul.

Favorit tv-program?
desperate housewifes, underbart program! så himla roligt, och spännande! tisdagar klockan nio på femman!. jag har andra favoriter också, men d.w e nåt jag inte missar!

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
åh, antingen så åker jag och shoppar med mina vänninor. eller så drar vi och träffar några killar. eller så har jag en såkallad pyssla-om-mej-själv-dag. då lägger jag mig i bubbelbadet och äter choklad, målar naglar, I LIKE!

När grät du senast?
det behöver vell inte ni veta?

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
ta bort alla rykten som går om mej. väldigt många vet vem jag är, alltså så går rykten lika fort som ja, vette fan. men väldigt snabbt. jag skulle vilja ändra på synen folk som inte känner mej får!.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
nej aldrig att jag skulle vilja vara med i kungafamiljen ! haha, det skulle vara för stort ansvar för mej. alltid vara perfekt, nej .. sån är nog inte jag. jag behöver mitt privatliv.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
jag har alltid velat kunna säga allt jag känner till en annan person, men aldrig vågat. jag har inte haft den personen som jag skulle kunna säga Allt till. dom flesta snackar skit. jag vill hitta vännen som inte gör det. vännen som man kan lita på, på riktigt.

Vart går din drömresa?
u.s.a ! helt klart. jag har alltid velat åka till u.s.a, det är min drömresa. men det har aldrig blivit av, och det kommer nog ta ett tag innan jag kommer dit.

Vem är ditt drömragg?
personen som är sig själv från hela första början, personen som är vild och galen, precis som mig helt enkelt :) jag diggar mej själv. sån är jag!

När blir man vuxen?
jag tror inte på att det finns någon direkt ålder för när man blir vuxen. jag tror man känner att "nu är jag vuxen", och då blir man vuxen helt enkelt.

Vill du säga förlåt till någon?
jo, det skulle jag nog vilja göra. till en person som jag verkligen sårat. och ångrar rejält. till min förra pojkvän skulle jag vilja säga förlåt till. vi är vänner och så nu. men han är verkligen fantastisk, och det känns som om jg bara har sårat han förjävligt mycket. förlåt.

Vem är din hjälte?
min pappa. han har alltid ställt upp för mig och lärt mig att man jämt ska gå med högt huvud, alltid ha rent samvete liksom. och att man ska respektera alla människor oavsett vad.

Vad tror du på?
jag tror på rättvisa. visst, allt kan inte vara rättvist. och det mesta är heller inte rättvist. men när något är rättvist, så blir oftast Alla nöjda, har jag rätt?

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
jag skulle nog helst vara med i .. hm, svårt. nej nu vet jag! jag skulle helst vara med i pimpd på mtv. när dom blåser människor. jag hatar när folk gör narr av mej, därför skulle nog hela världen garva åt mig. jag gillar att få folk att le :)

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig. snygg kan man bli mycket lättare än att bli lycklig. för mig är lycka något speciellt och stort, något som jag bevarar så länge jag kan.

Vad är lycka?
lycka för mig är en känsla. en känsla som alla vill ha, ingen tackar nej till lite lycka inte. olika människor blir såklart lyckliga av olika saker. själv så blir jag lycklig när någon säger något bra om mig.

Vilka personer beundrar du?
jag beundrar personer som är sig själva, det är inte många som är det nu för tiden.

Vem var din första kärlek?
jag har haft många olika "kärlekar" men den första, riktiga kärleken hade jag nog nu för bara några månader sen. en underbar kille :)

Vem har makten i ditt liv?
vem som har makten i mitt liv? dum fråga. JAG, har makten i Mitt liv. så är det, och det är jag otroligt stolt över! jag kan stå upp till mina svar. jag är en stark person, jag styr mejsjälv.

Har du någon dold talang?
inte vet jag, min syster tycker jag sjunger som en gudinna. själv så tycker jag att jag sjunger som en kratta, så ja jag vet inte riktigt. jag skriver många dikter som nog inte så många har hört.

Har du mobbat någon?
mobbat någon. nej, det har jag inte. jag har varit elak mot många. det har jag. något som jag ångrar nu, men gjort är gjort. men aldrig mobbat någon, det har jag inte gjort.

Vilket djur skulle du vilja vara?
hm jag är nog helst mig själv tror jag.

Har du någon fobi?
ja, jag har massor! jag är hur rädd som helst för sprutor speciellt, jag gråter så fort jag ser en. sen så e jag sån som svimmar när jag kommer in på sjukhus. och så e jag höjdrädd, och har en otrolig cellskräck. kan inte sitta fast, då får jag panik!

Vad är det pinsammaste du gjort ?
ojoj, det vill jag nog inte ta upp här och nu :)


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & micha w                                             Skaffa en gratis hemsida