Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Söndag med sol och rekordhöga snövallar

Kära dagbok.

Hur minnas söndagen?

Sovmorgon som en skön start på dagen.Följt av en pigg man som gör så bra han kan .Bara sååå bäst på att servera frukost på sängen!!

*****

Jobbet med Herr Canon går framåt.Sidan 91 av 307 är avklarad i manualen som läses via Cd skiva i datorn.Det tar sig alltså.Kanske hinner förstå lite lite till nästa tisdag.Har invigt den och bilderna ser prima ut.

Ute i snön närmare bestämt pulkabacken stod jag som en idiot och svor över kameran som inte vill visa bild i LCD skärmen....EHHHHHHH blev bara svart.
EEHHHHHHHHHHHH Bra om man tar bort linskyddet...Högröd och skämdes över mina tankar.Så de svarta bilderna tog jag väck.Lärt mig var radera *duktig*


Så förlåt mig om bilderna inte hamnat IN i datorn än för dit har jag inte kommit .

*****

Historisk dag idag då jag lyfta telefonluren och hörde en liten pojkröst fråga efter Felicia.......
Hennes pappa frågade sen...Ska ni LEKA??? Hur leker man med en pojke ??
Tror du vi ska stänga in oss eller??Så log hon finurligt.

Hujeda mig kände jag .Men så sött att vara 8 år och ringa sin "tjej" och boka lekdag.Tror bestämt jag ska prata med hans mamma när jag släpper av henne imorgon:)

*****

Stickat har jag gjort denna helg .Ganska långt faktiskt .Blir en lång håll i er HALSDUK!!
Så skön avkoppling.Mycket tankar som stickas in i ett verk.
Blev många maskor till Beckfilmen I stormens öga.Alltid kul se Gunvald men saknar det gamla hederliga stationsjobbet.Denna var förutsägbar.Jag sa minuten innan att han var.....ja just det för er som ej sett den....hehehe .Sen sa jag att nu kommer hon att......lika där.Ja som om jag skrivit manus:)

*****


Bastubad och grill var kvällsmyset .Så härligt boka date med sina bygdevänner och kura in sig där och få svettas och tjöta massa skoj .Vissa av oss tjötade bara Thaipackning och stressar upp varandra med allt de köpt,packat tänker packa osv.

*****


Nu startar finalveckan i jobb.Sen kommer sista helgen och SEN ....en liten jobbemåndag som kommer kännas som en fis i rymden....för seeeeeeeeeen......Sen är vi i mål känns det som.I mål för att passera linjen och gå in i en ny värld för ett slag.En drömvärld så efterlängtad och varmt välkommen.

Avund är ju en sjuka som jag kan känna och har fått känt.Mina barn allra helst.Många barn som ofta reser hej vilt flera ggr/år.
Nu är det deras tur få va glada och se fram emot sin första långresa .Som vi har kämpat för få ihop alla kulor .Jobbat och offrat semestern i 3 v förra året bla för Norgeslit.Snålat och sparat.Kort sagt efter alla sorger och bedrövelser kan jag inte nog få glädja mig .Den som mår dåligt av det får blunda när dessa spyor av förväntan sköljer ur fingarna:)


Resfeber är det enda jag hoppas drabba oss nu.Sjuka människor göre sig icke besvär vara nära oss:)

So long...Jena med hennes lille Drutt som är på bättringsvägen från sitt virus.
21 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida