Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


I -landsproblem......


Just det har jag just nu .....egentligen.

Dagen idag har varit smått hjärntvättande som jag alltid tycker ronddagar är.Lite för mycket info som ska matas in i huvvet eller ut ur huvvet för den delen samtidigt som all annan normal input pågår samtidigt .Bollar som inte rullar i luften utan som mer kastas mot hjärnan hela passet.

En solig paus gjorde att jag kunde handla hem lite sushi till magen innan det var dags jobba vidare.

Vad säger man efter en sån dag och dess feeling.JO MAN TACKAR TACKSAMT ÖVER ATT MAN HAR ETT JOBB SAMT EN HJÄRNA SOM KLARAR AV SÅDANA DAGAR!!


Så for färden vidare mot kyrkogården.Hade även denna gång ljusttändare med mig och sällskap.Mysigt.Fick tom låna vante för gräva fram lyktan och komma åt den.Det är typ du och mormor och nån mer på hela k-gården som har ljus tända .Resten av stenarna osv är begravda av snö.

Vad tänker man då man lämnar kyrkogården?

JO MAN TACKAR ÖDMJUKT FÖR GÅVAN HAFT SÅN UNDERBAR MORMOR OCH MAMMA I LIVET SOM LÄRT OCH SKÄNKT OSS SÅ MYCKET!!


Då färden styrdes vidare för lämna vännen vid sitt hem så styrdes den vidare i snömodden .Lilla blå slirar såååå fint så.Väl framme vid makens jobb så orkar inte hjärnan ratta eller tänka en tanke till .Maken får ta vid att köra.Då säger han .Du ser rätt sleten ut? Jo tack men jag orkar inte höra ord just nu ,please om du inte kan säga något bra så önskar jag tystnad tills vi kommer hem.

Då ler han ser jag i ögonvrån och så säger han .Min älskling du vackra !!Du är som en nyponros och fortsätter sen en poetisk humorisktisk DIKT!!!Ehhhh

Vad säger man då ?

JO MAN TACKAR ÖDMJUKT FÖR SINA VÄNNER SOM DELAR STUNDER OCH MAN TACKAR ÖDMJUKAST FÖR ATT ALLTID VARA ÄLSKAD SOM MEST NÄR MAN FÖRTJÄNAR DET MINST!!!!


När bilen börjar ta oss hemåt och jag visar min utväxt från färgen beslutar maken styra mot stormarknaden så jag kan köpa färg.Vi inser att vi kanske kan skapa en meny till fredagen också väl där.Med två korgar (varför tar man inte alltid vagn?) lyckas vi robba Citygross på 800 kr...de vällde över och hundmatspåsen den blev att bära under armen.Båda nöjda över lyckas planera tiden så pass bra att torsdagen blir lindrig och fredagen kommer även den bli under kontroll.

Ska man gnälla över att behöva handla?

NEJ.GLÄDJE OCH TACKSAMHET ÖVER ATT HA PENGAR HANDLA GOD MAT FÖR DET SKA GENOMSYRA TÄNKET.


Till slut kom vi så hem.Glad hund.Duktig son som faktiskt inte bara hade kört dataspel utan fixat i köket,varit ute med hunden och gjort el-läxa inför resan.
Lillkickan mötte och talade glatt om MAMMA JAG ÄR FÖRKYLD!!

Ehhhh NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hann min hjärna skrika.FAN OCH HANS MOSTER INTE NUUUUUUUUUUUUUUUUUU RÄKNAR 5 dgr fram.
Hmm hela FAM MUPP SITTER TOKSNORIGA PÅ PLANET TILL 38 C THAILAND. Kanske vi har samma temperatur ?!

Ska man tänka sååå??

NEEEEEJ!!! ALDRIG MÅLA FAN PÅ VÄGGEN,UTAN SE ALLT LITE LJUST.KANSKE INTE ALLA SNORAR IHOP KANSKE VI HINNER BLI FRISKA TILL DESS....KANSKE.VI HOPPAS DET.MERA RÖD SOLHATT TILL FAM MUPP .MERA TUUUUUUR TACK!!!!!


Så har då dogen utfordrats med sin urföda han fick hos uppfödaren.Gott gott tyckte han ....familjen utfodrats med tjockt helstekt revbenspjäll som blev jättegott och köttigt.

Föräldrarna jublar över Strindberg och Fröding som de lovat hjälpa sonen med.
Fru Mupp precis klar.Ska bara feadbacka till sonen och få godkänt:)
Herr Mupp får som bäst hjälp av livlina .Duktiga päron.Herregud tänk om vi skulle behövt ligga på en vit sandstrand och knäcka såna här svenska nötter.

Näe enda nötter jag vill se på vår lilla paradisö vi landar på allra först det de nötter den är känd för:
För är det något som inte får bli problem i detta nu så är det att bli slutkörd innan man ens har åkt .Tänker jag inte låta ske.En sak i taget varje dag.Idag varit dagen där pengarnas vara eller inte vara på olika kort kontra Forexkort eller inte har avhandlats.Packa väskor och planera får inte kännas stressande .Just sånt är ILAND PROBLEM.Herre gud .VI ÄR OCH SKA VARA SÅ LYCKLIGA KUNNA GE OSS IVÄG PÅ EN DRÖMRESA.INTE BEHÖVA SNÅLA UTAN LEVA DRÖMMEN SOM SONEN SKULLE HA SAGT!!!!

So long.

Photobucket
24 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida