Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Ugly & El Norrlando

Imorse hittade min närbo den här lilla krabaten utanför garaget. Ugglan Ugly! Fast han/hon var verkligen inte ugly, utan väldigt söt! Tyckte bara att Ugly var ett bra ugglenamn. Den hade antingen flugit i garagedörren eller så var den sjuk eller hade nåt annat fel, för den dog tyvärr innan den hann komma till veterinären. När man äntligen får se en uggla, så är det ju verkligen trist att det ska bli på det här viset! På bilderna lever den fortfarande. Och om nån undrar; Nej, den ligger inte i frysen bland apporteringsviltet!

Nu har jag ägnat kvällen åt att packa bilen och tänk vad mycket packning det kan bli! Nu har jag dock lyxat till det och packat allt sånt man får välja bort när man ska flyga, så istället för 2 väskor har jag 4 väskor. Sen tillkommer ju Jerrys packning och Jerrys mat (som tar ganska mycket plats). Jerry tar också plats och likaså Pålle. Eller själva Pålle tar ganska liten plats i bilen, men buren däremot tar desto mer plats! 2 påsar alkohol, bilgodis/chips/dricka/frukt, flera par skor och så jag!! Om några timmar drar vi till Norrland - jag, Jerry & Pålle! El Norrlando, here we come!!

Tänker göra en dokumentär av våran resa i förväg. Så på ett ungefär kommer vi att ha gjort följande när vi kommer hem:

Börjar vistelsen i norr med en klassisk 30-års fest. Ungefär samma som den här, men utan Helena. Och med några fler än mig & syrran. Antagligen ingen tratt heller.

Hoppas att badtunnan fungerar den här gången! Nu har ju Jimmy haft väldigt lång tid på sig att fixa den!

Ska prata med Ruben och klappa på honom. Han kanske får en morot också.

Ska träffa mina söta syskonbarn.

Manne Therese

Och Barbro eller Lille Babs.

Åka skoter!

 

Kolla på Agnes dansuppvisningar.

Och tydligen hämta Agnes på dagis, för det är hennes önskemål.

Grilla korv blir det nog också! Och en hel del andra saker. Jo, jag & Jerry ska på hundutställning i Piteå. Ska bli en rolig vecka! Och skönt med semester, för det behöver jag!

26 Februari 2010  | Blogg | 3 kommentarer
Kul att du kommer norröver, här är det snöoväder just nu! SMHI varnar! Vi ska förhoppningsvis till Piteå också och springa vänstervarv så vi kanske ses! Kör försiktigt! /Agneta

Webbplats: http://www.nogg.se/tyra
Skrivet av Agneta den 2 Mars 2010 16:54
Hoppas du har en jättehärlig semester med mycket snö!!! (Här har vi snart barmark!!!;-)) Hörs av när du kommer hem! Kram Gunilla & Aliz
Skrivet av Skånebrudarna den 2 Mars 2010 09:51
Såå himla skönt med semester,fast den verkar väldigt uppbokad.Vi håller tummar & tår för er på lördag,går säkert jättebra! Har ju tyvärr inte ditt nr men hoppas nån kollat med dig om bowling & pizza.Vore jättekul om du kan komma med!!Sköt om er! Kram!
Skrivet av Ann & Rebus den 1 Mars 2010 18:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida