Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Gud missuppfattade ordet resfeber???


Söndag

Kort uppdatering efter en natt på akuten.Med misstanke hjärtinfarkt mitt i all nässelfeber och allergireaktionen av Twinrixsprutan.Den avslogs med neg Troponin Tprov, men EKG-et har förändringar som inte kunde tydas...Ehh måste vara att mitt hjärta är så oerhört stort och vänligt som ger utslag....

Vaknade upp till frukost på en fyrsal med Tanta Agda pigg,Tant Agda snurr och Tant Agda pratsam.Spisat 24 Betapred,aggerat nåldyna 9 ggr och fått lite Adrenalin så nu åker man dit i tullen som sjävlysande och doopad med 0 skydd Hepatit A & B..Tjejen med turbyxorna .Tjohooooooo vad livet är skööööj.Kan få boka fram flyget till ikväll ??

Flisan inte kry än hon heller.Ont i halsen o hängig.Så jobbar gör jag inte imorgon utan blir hemma med henne o kurerar oss ordentligt.Mina utslag minskat markant men som smink sa hon de kommer komma åter...MYCKET riktigt börjat ånyo på armarna..Bävar för favorit i repris behöva åka till baka .Har Betapred med hem.Får ta en dos till kvällsmat.Läkaren sa att det var bland det värsta hon sett.Instämmer för när det börjat svullna i ansiktet och kändes som någon satt på bröstkorgen DÅ ringer Åsa inte ambulans(vägra ha klippkort där) näe då lämnar hon maken och KÖR själv till stan 1,4 mil...*duktig?not* kl 3.30 på morgonen...

So long...Nu till det sorgligaste på hela resan..Ta farväl av älskade Drutten.Som tur är kommer han ha det bäst och som tur är har vi folk boende i huset hela resan så slipper man inbrottsrisken maximalt.
Lördagsboken:

En vän till mig svarar alltid på frågan att där hon är det alltid bäst att vara.....


Tror jag ska mynta orden där Fam Mupp är kan allting alltid hända !!


Upp o ner är världen.Bad om på min höjd liiiiiiiiiiiite resfeber...möjligen en släng av liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite av barnens förkylning med tillhörande temp....och vad fick jag ???


En kartbild av Asien???
Näe en hel värld över kroppen av Nässelfeber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skitsnygg Trygg kvinna vaknade imorse och tänkte vid toabesöket att hmmm vad är det där på låren..ehhh underarmar...ehhh ansikte...rygg....mage.....ben...kort sagt överallt där det finns lite huuuuuuuuuuuuuud.


Som den nurse man är gick jag raka vägen ner och började googla.Twinrixvaccinations biverkningar.

DÄR...of course på SÄLLSYNTA....landade vi på Nässelfeber.En får tacka o buga och bocka...

Gick ner några rader och se där bland MYCKET SÄLLSYNTA ...landar vi på :

Trombocytopeni....hade jag 2004 som ledde mig in i en hjärnblödning.

Encephalit......hade Peter 2009 som ledde honom just till en hjärninflammation


Så kontentan av att vaccinera sig mot Hepatit A & B ...kan i sällsynta fall leda oss några år tillbaka om vi har ...otur....för ...............otur det har vi jue det vi vet vi redan......

Så kära dagbok som jag sagt.Ropa inte hej än.Vi inte i Thailand än.Folket med sina gröna voododockor kan sluta sticka nålar nu och börja visa oss lite nåd.

Måla fan på väggen behövs aldrig här hemma tror han är tapetserad i hela huset.
Om jag är bitter?....

Jag bitter?...Näe jag är jordens opitimist .Tycker att det är skitkul med sjukdomar och elände.Tycker vi är värda det in i det sista.

Flisan har jätteont i halsen idag .Mer än igår.Landar nog på få vara hemma måndag från skolan för få chans tillfriskna.

Själv får jag ju då vila idag och INTE stressa upp mig då det ökar på klådan..av utslagen.Tagit Aerius (allergitablett)..inväntar andnöd ...DÅ ska jag åka sjukhus ....

Den enda andnöd är den ångest som infinner sig av tanken på att :

1 .Thailand nu efter 10 miljardersförlusten i Bangkok för deras ikon ...att det ska göra någon sorts kupp så vi inte ens kan landa där på tisdag.

2. Att en sån där vidrig manet ska bita tag i någon på resan ....

3 Att en ny Tsunami ska uppstå....

Allt annat som kan hända i form av turistmagar ,förkylningar etc det ingår liksom.

Men snälla nån låt oss bara få komma iväg från denna skojiga vinter ett slag.
Ladda våra batterier.Låt mig få fylla den tantålder jag närmar sig .
Låt oss ha en alldeles underbar resa utan missöden.Där solned/uppgångar är de enda ned-mot-uppgångar vi får uppleva.Enkel bön .....att uppfylla eller hur.

Men som sagt Gud kan du missuppfatta resfeber då kan ALLT missuppfattas.Ser ljuset i tunnel men .....undrar vad ljuset är.....Ett tåg??So long ....från Kvinnan med världskartan tatuerad på sin kropp..kli kli.

Lägger som avslut en helt underbar 40 års gåva från min övreplans vinges personalgrupp.
Hönorna o sin tupp hade samlat till detta fina halsband i sötvattenspärlor med sten:Min månadsstenfärg för Mars....Aqvamarin..så ljuvligt hjärta givet av människor med hjärtan av GULD!!!!Tack från botten av mitt hjärta.


27 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida