Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


40 ars dagen

Tänk nu är den här dagen man väntat på och målet var ju fira den borta långt långt från vinterkyla.


Paradiset har vi kommit till och så nöjda med våra resmål hittills.Äventyr känns det som och så fint få se barnen i denna miljö och uppleva allt detta med Thailand som inte går beskriva.


Vi idag lämnat södra delen och valt och vrakat mellan boende .Vi sa direkt då vi kom till Lanta Villa.HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR vill vi bo.Ligger i stort sett ett kliv från stranden.Det bästa var vårt lilla hus med två ingångar där barnen får ett rum med tv o varsin säng o vi ett eget med genomgång .Helt superduper och det för 3000 bath per natt.Frukostbuffe o pool o ja kort sagt urmysigt.

Så här vill vi bli kvar ett slag och slå rot.Vår lilla Robsinsonö Koh Ngai var det vackraste ställe jag sett och så fin start att man vill gråta.

Södra delen Koh Lanta där har vi bott upp på en kulle och haft havsutsikt med vågor som hörts likt Bay Watch.Såna supervågor har vi badat i där och på kvällarna suttit på stranden med fötterna i sanden och ätit.Igår valde jag min egen firre som sen grillades.

Igen mat för stark för mig än .Alla de andra häpnar över att jag tål såna kryddor.Men jag älskar ju det så är det bara.


Ikväll ska vi träffa våra Svärtingevänner som också är här tillika barnens klasskamrater.Så häftigt o världen är liten.

Fick sånt fint halsband av sonen som han valde på stranden förut samt ett läderarmband med matchande turcusa stenar av Marie .En fotlänk av föräljaren i snäckor.Såna presenter man aldrig glömmer.

Min klåda upphörde i förrgår och jag kunde då äntligen börja sova.Helt sjukt så hemska biverkningar på kortisonet.Fy alltså .Kunde blivit riktigt illa .Men men tur det finns apotek o sömnpiller for free här .

Tänker på er därhemma men känns som om man aldrig känt vintern längre.Lever ju en värme som är helt ljum dygnet runt.Inte besvärligt utan bara så skön.
Tackar verkligen en högre makt för att vi får uppleva detta o att få rå om barnen så här.Vi har så mysiga stunder ihop där de leget och sovit bredvid varandra o gosat o där syskonkärleken verkligen lyst.Likt att att komma när sonen och få umgås .En ymnest.

Så ja det var lite dagbok men ändå inte.Den riktiga dagboken den skrivs alltid för hand på våra semestrar.Så är det.

Nu ska jag se hur långt flickornas hår kommit.De ska göra något fint av mitt också.Lämpligt nog låg ett litet internet cafe precis bredvid.Annars kan jag inte säga datans värld lockar men AC n härinne var ju NICE!!!


PUSS o KRAM från Oss alla !!!!
8 Mars 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida