Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


jogga jogga jogga!!!

Precis kommit hem från min mor. Hon körde hem mig efter att jag joggat, för första gången sen snön dök upp, från vårt hus i Örby hem till henne i Skene. Vad kan det vara.. En halvmil, kanske lite mer. Mycket upp och nedför. Men lite dumt att det är mest asfalt. Man får ha bra skor på sig.

Bara undrar. HUR dålig jogging-kondition kan man ha på en skala?!! Känns som att jag kört ett intervallpass. Jogga, gå, jogga, gå osv.. Var helt säker på att jag skulle avlida efter ett par hundra meter! Kanske skulle värmt upp innan eller något.. För det va vidrigt vad jobbigt det vart. Det lossnade inte förrän jag va uppe vid kungslid. Efter det klarade jag av att springa längre sträckor. Synd bara att mina knän sticker till lite då och då utan förvarning. Men det är bara att härda ut.

Jag tog mig fram till slut. Nu känns det underbart att ha tagit årets första runda. Det som är bra med att springa hem till morsan är att då förväntar hon sig att jag tar mig iväg dit. Svårt att vända om efter några minuter liksom. Sen är det lite stressande att hon ringer stup i kvarten för att kolla vart jag tagit vägen, men jag behöver ju inte svara. Syrran brukar reta mig när jag ligger i deras hall och stetchar, fast.. Vågar hon inte hänga med ut och kuta själv så har hon ingen talan i saken.

Nästa gång hoppas jag på att konditionen är bättre. Tänkte ta tiden på mig själv. Tjo hej......
20 Mars 2010  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida