Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Borta bra men hemma bäst---End of the dream?Landade imorse kl 06 svensk tid...men meckigt för kropp och hjärna att fatta det då tiden inombords då var lunchtid och mer kl 12...

Ändå mer konstigt med tempskillnaden mot kroppen.Som om skinnet ville torka ihop redan på planet.Hade ingen bra hemresa likt ditresa.På ditvägen plågad av klåda över hela kroppen och utrikaria.På hemresan ett hemskt migränanfall.

Njöt dock se barnen sussa bredvid mig i sätena.Peter fick bra plats framför bredvid en snusande Göteborgsrape Thailändska och en snusande General Stockholmare som var supertrevlig.

Barnen de började resan med att vara trötta som få.Den hade ju slagit 00.45 vår tid och vi hade haft dygn varvat med extrem shopping och däremellan utnyttjande av stora poolen o området där med bubbel timtals.Sån lyx har vi aldrig upplevt på det viset och det var ett fint avslut.Hade behövt ett dygn till om vi hade vetat.

Vi gav oss aldrig ut i Bangkok pga oroligheterna de varnat för.De nådde aldrig oss men såg i tidningarna senare att det hade varit demonstrationer.Räckte göra MBK varhuset med sina 7 våningar och rulltrappor i labyrinter gående kors o tvärs.Jeeses.

Blev verkligen tagen av Bangkok på inresan från flygplatsen en timma.Inte alls som jag trott.Vilka hus vilka skyskrapor.Vilka reklamskyltar.Kort sagt hela staden med vår utsikt från 15 våningen var fantastisk.Mersmak för oss alla se mer av alla tempel,palats o annat.

Dagen idag varvad med att packa upp allt.*duktigt* samt slumra och njuta av sängen.
En utgång bortåt gatan men sen hem igen för att äta .
Handlade i vår närabutik och väntar med att storhandla till imorgon.Då ska vi hämta liten Drutt plutt.Alla längtar efter honom.Det är ju som vår pojke .En familjemedlem som vem som.Han har haft det toppen och vi fått härliga rapporter om hans bravader och egenheter.


Flisan var mer än trött ikväll efter att ha följt med vän till badhuset.Som om hon aldrig får sluta bada:)En fisk i vattnet har hon blivit.Dyker djupt.Lärde sig i Bangkok av storebror.Göra volter undervattnet och kort sagt en fullvärdig simmare.
Hon lärt sig massa engelska och kulturella ting.Mer än vad skolan lärt henne på 3 v kan jag lova.Nyttigt resa.

Sonen nöjd få sitta vid datorn och tjöta med sina vänner.Imorgon blir han till sin pappa och hans tjej och 3 v framöver.Skola som väntar för dem på onsdag likt för oss andra.Jag dock tur för bara en dag då det är jobbehelg och därmed 2 ledig före.

Bilder är nog många sugna på att få se men jag orkar nog bara tanka in dem är över tusen stycken.Nätt o jämnt plita detta känner jag.I min värld är det NATT och då ca 03 ...och inte 21.00...Fy för denna Jetleg. En del klarar det lätt och jag inser jag inte en av dem.Har ju svårt som korna när vi får sommar-vintertid.


Hur som skön feeling kliva in hemma idag.Som om tiden stått still och hemmet kändes nytt och samtidigt tryggt och hemtamt.En sån lugn känsla av igenkänning och struktur man känner igen.Rätt kudde,täcke.Rätt ting .Inga mer äventyr eller ovana ljud.Ingen mer värme och svettning.Turkiska bastufeelingen från Thailand förbyttes i vårvintersol och snö igen.Helt okej.Batterierna laddade med sol .Nu ska bara sömnen få regleras och en dags semester till stundar SOM TUR ÄR!!
Vi ska landa som det så fint får heta som avslut och samla ihop alla minnen till att orka ta vid där livet var när vi åkte.Så ödmjuk och tacksam att att gått så bra .Inga missöden med olyckor eller sjukdomar mer än för mig i starten och någon dag för oss alla med extra möten med rörmokarna:)

Många upplevelser och minnen vi kommer le åt många år framöver.Det leende landet tankade Fam Mupp med sol och vitaminer ihop med våra goa vänner.
Familjerna fått avmaskera sig och umgås närmre än man brukligt gör.Nyttigt för alla lära sig om grupppsykologi .
Känns som man varit på många olika resor då vi gjort flera byten av öar och boenden.En start med nedvarv på paradisön Koh Hai.Koh Lanta med både söder och norr bevistat ,följt av en ny paradisö Jum Jum!!.För att så avsluta på Kata Beach med Golf och Fantasea och den bästa badstranden som ändå var där ur många synpunkter.Däremot är jag lite smått allergisk mot solstolar på rad och Kanariefeelingen men det blundade jag för:)Lukten från deras gatubrunnar och avlopp den gick inte blunda för däremot!!Hur som alla stop hade sin charm eller sina krig kan man avsluta med:)Alltifrån röda maskar ,myror till notchock,gröna ormar och diverse storlek hårdhet på kuddar!!Det bästa av allt var att överallt där vi var sken solen.Inte en droppe regn....Men vill man kan man ju alltid klaga på att vattnet var vått,sanden var sandig,Acn var för kall,Syrsorna sjöng för högt,solen var för varm,myggbetten kliade,maten var för stark,huden fjällade,att vi blev ett år äldre jag och Carsten medans vi var där ... och att ölen smakade Elefant..förlåt Chang!!Skål för en fantastisk resa!!

En stor kram till Rödtoppen & Co och hoppas ni kan sova imorgon och får en bra jobb-skoldag.

Kram Åsa & co nu med nya drömmar nya mål....livsnödvändigt att få drömma och sen leva drömmen en vacker dag.Finns så många hörn i världen jag skulle vilja se och utforska.Thailand finns kvar och där finns givna mål återvända till.
22 Mars 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida