Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Minnen

Fortsätter samla ihop alla bilder från olika kameror.Har våra vänners och min vattendränkta kvar.Målet en kunna göra separata mappar ha dem i i ordning efter resmål osv.Resminnen är så härliga för man fotar oftast de fina stunderna.De trixiga de minns man ändå vare sig man vill eller ej.Bilden idag är när jag och Marie i början gick omkring som vita små söta mumies för att inte bränna oss.Hatt o vit tunika var ett måste.Koh Hai (ngai) vi love that island.

Vaknade mer utvilad än på länge idag.Drömt som jag inte känt jag gjort på länge.Halv nio och inte ens hört Peter o Flisan alls.Sov sen vidare med trött Drutt i fotändan i sin biabed.Lovely.

Nu inkomna från senvinterpromenad.Kyligt.Snön smält bort en del men packad och mjuk ovanpå.Glider med skorna och fick verkligen kämpa sig runt.
Trixa mellan alla äckliga bajshögar.Tror hundägare tror att hundbajset är lättlösligt!!Bläääk.
Funderade på hur länge resan kommer hålla i sig.Kände igår på jobbet att jag var som en ny människa .Ändå samma värderingar och tänk i omvårdnaden.Härlig känsla.Några av mina kamratares uppskattande tillrop gjorde kvällen.Så härliga är de vissa kvinnor.Kvinnor som kommit långt med sig själva.Ni vet kvinnor som utan att blinka kan säga uppmuntrande ord till en annan och MENA det.


Nu bara njuta av ledig dag ett par timmar till.Av tystanden.Vill inte ens ha musik på.Så underbart få tänka egna tankar utan att bli störd.En ymnest för en mamma och arbetande kvinna.

Där är jag väldigt lik en hund.Gillar tystnaden och sova:)Drutten o jag kompar varandra så fint våra lediga dagar.Ingen säger nåt mer än jag när jag ropar på han eller busar.

Får se nu tar sats för att fixa vidare i hemmet .Kanske jag går och tar en bok och vilar igen.Because im Worth it.Läser just nu Jens Lapidus "Aldrig Fucka Upp".


Drutten hälsar att han och matte kompar varandra efter semester."Som små skogaholmslimpor efter korstison för henne o annan mat för mig.Men mulligt är gulligt och mig hjälpte det endast trimma pälsen på...Undrar vad matte ska göra åt sina limpvalkar"?


Näe Druttens så heter det inte.Kärlekshandtag heter det!!

Blev så bortbjuden på våfflor kl 14.Ska bara vispa ihop lite glutenfri våffelsmet ta mitt järn och gå dit och få mysa med vännen där även dotera håller hus!!
25 Mars 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida