Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ledig fredag ...med drömmar bort bortVaknade av att liten Drutt skulle tas ut från sovrummet imorse i all välmening..det väckte mig istället.Men gick somna om igen och blev lång sovmorgon .

Tebaks på någe vis.Ledig dag=sorgedag...Så har varit sen mamma dog och så blev i idag.Varvat med hemmapyssel har jag sörjt och känt mig ledsen inombords.
Sorgen går aldrig springa ifrån och jag vant mig vid att det kommer när jag har TID.Tid att sörja.Saknar ringa och få berätta om vårt äventyr.Vill berätta att just som jag gråter till boken Skynd att älska så trillar ett grönt blad med endast 3 löv kvar .Hade just tänkt på dig och mormor då det skedde.Tur det inte var den gröna ormen som föll ner som faktiskt hängde just i det trädet.

Sörjer även resan och att vara här igen .Saknar den enormt.Önskar jag kunde skruva tiden bakåt.Pratade med styvför som likt mamma slog huvvet på spiken.Du låter ledsen? Ehhh näe det är jag inte.Bara morgonrösten som låter så här.Hmmm .Fult o ljuga?

Solen sken ute idag och varmare än jag trodde.Kom på briljant ide att grilla ikväll.Skaka liv i den och få lite sommarfeeling hos oss.Är ju så gott med kött,klyftpotatis,bea o sallad o så massa smågodis frossa i till Lets Dance finalen.

Oro över bilskrället som kommer suga ut pengar ur oss igen.Visade sen vara bara servooljan som var slut.200 kr.Finns en slang till som läcker o det tar vi nästa vecka .Ett problem per vecka enough!!

Jobbet gör sig påmint.Dosetter som inte delats ...blir lite svårt lösa för mig som inte ens var i Sweden då de delades.Mitt jobb var dela ut dem och tar då förgivet att alla är på plats som ska vara där.Hur som det är ju så skoj vara hemma igen.

Näe slut på deppet o ta tag i livet.Ska börja med duscha ur alla olivolja som finns i rastaflätorna och bli en ren kvinna.En god bit på väg in i en härlig fredagskväll.

Bilderna lades upp i Pixbox och skulle så läggas en länk hit.Visade sig endast gå lägga i Facebook och 232 andra bloggar ...hmm.

Men får bli en dagens bild idag.


Koh Hai.Här Drutten skulle du ha vadat med mig medans Flisan o Husse busade i vattnet.Så skönt det hade varit...Sån ljuvlig tacksamhet fyller mitt hjärta över allt vi fick vara med om.Väl värt vartenda jobbdag i Norge o sparande.Väl värt .Men underbart är kort ..Det har man rätt att sörja.
26 Mars 2010  | Dagbok | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida