Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Måndag bloody Monday

På nåt vis inte riktigt min dag idag.Allt så som går har hakat sig....

Men efter skön massage och alla goa arbetskamrater samt gott samtal med mina närmsta så känns summan plus minus 0.Skål på det.

Flisan och jag haft mysstund o jag tagit upp 64 st flätor ur hennes hår .En liten svintokicka skjutsades till Scouterna med kruslockarna i en tofs bak.Hårtvätt väntar.

Nu börja ha ut mina 27 st ur överhåret.Få se hur utväxten ser ut.Lär bli ha i färg efteråt.

Jobbat helgen lördagkväll och söndag dag så nu efter måndagsjobbet o Meddixkurs är jag en fri kvinna inför morgondagen.

Inte utarbetad på något vis.Inte ens så där trött som jag brukar vara vid hemkomst.Märkligt.

Drutten däremot superdupertrött efter jobbdag.Han sov nonstop i 2 timmar snarkande.Jobbigt hålla reda på allt och vara Dr Drutt.

Skrev just mail till sonens lärare .Fredde aldrig rest någonsin under hela sin skoltid sen 6 års.Nu som 16 åring först Thailand med 14 skoldagar som gått bort.

Så råkar det på Skärtorsdagen vara så att hans o Peters fotbollslag ska få åka till Danmark på träningsläger vilket heller aldrig inträffat...Men se nä det går inte bevilja...Förstår hur de resonerar MEN som Tony Irving.Ville ge dem andra sidan av myntet.Hur det laget haft det genom åren sedan deras lagkamrat dog och hur de kämpat i motvind och att när denna chansen kommer kan inte F åka med pga att en Thai resa han egentligen inte valt råka komma inom samma månad.

Dessutom sköter han skolan utmärkt vilket de även påtalar....hmmm ja ibland förstår jag inte riktigt .Näe inte alls.Men men han har som de skriver rätt ha frånvaro ändå jue men de kan inte BEVILJA LEDIGET....ehhh han ska alltså SKOLKA med vår goda vilja??!!!

Jeeeses.

So long.
29 Mars 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida