Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Valpar

Nu har Jerry blivit pappa till 10 valpar i Tyskland på kennel Kennel Beautyfield. Igår kväll föddes dom och det blev 4 hanar (2 svarta, 2 bruna) & 6 tikar (1 svart, 5 bruna). Mamman till valparna heter Smilla och det är hennes första kull. Det ska bli så roligt att följa valparnas utveckling och jag hoppas att jag kommer att få många bilder på mina barnbarn!

Här är en bild på Smilla och valparna:

I helgen har jag haft besök från Norrland. Syrran & Sandra har varit här och hälsat på. Dom kom i torsdags kväll och åkte hem igår kväll. Det har varit en jättetrevlig helg och vi shoppat-shoppat-shoppat! Det var deras största önskemål och jag hade inte så mycket val, än att hänga med, men jag klagar inte. Det är alltid roligt med shoppingsällskap! Lite annat har vi också hunnit med. I fredags var Billy & Helena här med sina barn och då åt vi tacos och sen spelade vi Pictionary halva natten.

I lördags var vi på discobowling med Billy, Linda, Jenny & Natti och jag fick då återigen bekräftat att jag INTE ska vara nykter när jag bowlar. Hur svårt kan det vara att bowla då?? Ungefär så här svårt:

Fast det blev lite bättre efter ett tag. Med betoning på lite! Här är några fler bilder från bowlingen. Visst är det bra kvalitet på mobilbilder!

Nu är det väldigt tomt här när brudarna har åkt hem. Har ju inga hundar här heller, så nu är jag helt ensam. TACK Gullet & Sally för en supertrevlig helg!! Och trots att jag blev mobbad för alla möjliga och omöjliga saker, så längtar jag tills vi ses igen och ni får trots allt gärna komma och hälsa på fler gånger!

12 April 2010  | Blogg | 5 kommentarer
Har du inte fått några nyare bilder på småvoffsarna?

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av Johanna den 22 April 2010 23:21
Grattis till alla valpar!!! 10 st, det var många det!!! Verkligen söta bäbisar!!! Här växer Pommac och frodas, han är en otroligt mysig och härlig hund! Tyra och han trivs jättebra tillsammans! Just nu ligger de här och snackar lite he hee Kram /Agneta

Webbplats: http://www.nogg.se/tyra
Skrivet av Agneta den 16 April 2010 09:08
Grattis Therese till att ha blivit "farmor"!Så himla kul att det blev så många bruna,de ville ju verkligen ha det.Var rädda om er! Kram kram!
Skrivet av Ann & Rebus den 15 April 2010 16:43
Men kolla vilka URSÖTA små Jerrybebisar!!! Å vad man skulle vilja se dem live! Du måste lägga in fler bilder sen när de tagit sig lite :)! TACK själv för i helgen....riktigt riktigt najs! Och självklart kommer vi fler gånger. Det är ju tradition fr o m nu!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av Johanna den 12 April 2010 23:32
Grattis Farmor! Och tack själv för en supertrevlig helg! Det känns verkligen som att man laddat batterierna. Trots dygnsrytmen i Stockholm så gick det ganska bra att stiga upp fem i morse.. Det blev ju tio valpar ju! Och både svarta och bruna ju. Hoppas alla mår bra. Nu får du försöka ladda för nästa gång vi kommer.
Skrivet av sandra den 12 April 2010 18:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida