Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Dröm som slår in?

Ja man vet aldrig .Drömmar är ju till att drömmas och vissa drömmar har man bara just som en sådan och vissa slår en dag in.Resan därmellan är alltid pirrig.
Är du nyfiken av dig ? Det är jag .

En bra rondonsdag där mycket blev åtgärdat.Solen sken ute nästan retsamt.Fick en 15 min på en stol där jag smsade med maken på rasten.Var jättemätt efter god kålpudding.

Lyckades sälja Majblommor för Flisans räkning och nu har jag gjort min del för Norrköpings fattiga barn....imorgon Peters tur och i helgen Flisans egen ihop med en kompis.


Hemfärd med lite stop där väskan till sonens pappa lämnades,bilen tankades och fick en reservdel inköpt.Strosade omkring inne på BMW och kikade på vrålåken.
Satte mig i vår lilla blå ala 95 och styrde så för att hämta maken.
Väl hemma så var det min tur laga mat ...P har väl lyckats gjort det 4-5 dagar i rad så verkligen på tiden få röra grytan...Bidde tacogratäng med nachochips i.

Under tiden kom våra utemöbler i en annan form och Flisans cykel insåg vi hade bakpunka.
En liten go tjej kom hem full av liv.Är väl bara för härligt med barn som mår bra och känner livsglädje.Trots förkyld så var hon på topp.Studsmattan togs i bruk.

En kväll där jag lyckats se nyheter för en gång skull.Halv åtta hos mig där de satt o kräktes åt det jag hade slukat...Sorbet med Limoncellolikör...GUUU SÅÅÅ GOTT!!!
Ska fanken skåla in ledig dag med lite Limocellolikör ...(Italiensk citronlikör)

Det blir en sen mörk prommis för IL DRUTTO nu. Vi har verkligen fått världens goaste hund.Han bara ÄR hela han.Soft ,kräver inget och bara en stor del av vår familj....och även en del av min arbetsplats boende/personals lilla vårdarhund.

Idag blev hjärtat så varmt då jag fick bevittna det han de facto gör med många av de äldre.Glädjer och skapar känsla av sammanhang och väcker minnen i minnen som blir gömda av sjukdom.


LOVE YOU DRUTTEN!!!!!Photobucket
14 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida