Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


The end av en jobbehelg ....med ledig måndag.

Ja den rubriken är speciell för man är aldrig ledig en måndag efter helg annars.Brukar vara tisdagar men då ska jag på utbildning o höra om cancerrelaterad smärta.

Helgens jobb har varit rätt riktat allena mot något jag brinner för.Så det har då lett till mycket att göra inom just detta.

Fick en sån fin present när jag fyllde i mars.Den var en kväll ihop med en kollega där mat och annat kul skulle hända.Den skulle så ske igår.
Jättelyckat blev det.Bastubad.Bastun var megavarm o så poolen kylig.Perfekt kombo.
Jättegod mat med heta räkor och supergott rödvin.Härliga samtal.Mycket skratt och avslut i kyla .Klä dig ALLTID i vinterjacka aprilkvällar.En kö till Grand som hette duga...Men in kom vi ...en stund iallafall och fick känna på den härliga pulsen .En mycket mycket svart god engelsk öl njöt jag av sen bar det iväg hem i bussen.Vi bor på landet.....vi bor på landet ......sjöng jag ..INTE hela vägen hem men satt o morra över att sista bussen alltid går när man har som roligast.
Tänk att fylla 40 år varat sen mitten av februari till april!!Måste vara mitt livs längsta o bästa födelsedag!!


Sovmorgon av naturliga skäl....det mest onaturliga var nog att maken INTE kom med frukost på sängen utan när jag kommer ner med huvvet i bandage!!?:)så är de ute o har någon sorts tvätt av vår tygsoffa.Alla dynor uttagna ,avplockade o piskade.Fodral som tvättades .Kort sagt .Herr Mupp i sitt esse.....

Tog mitt kaffe själv....kort senare styrdes det mot jobbet för kvällsturen med start 14.00.
Hemkommen och njuter av livet som en fri kvinna .Drutten tuggar tuggben.Peter ser film,Flisan sover.Fredde hos sin pappa.Haft lite sms därifrån idag.Inte vanligt få från sonen men ibland så.
Mufflat in tre mackor,fil och så en Päronsplit som avslut.Bra kalorier kl 22.30.A hungry women.

Kort sagt.Våren är här med Valborgskyla varvat med värme.Livet har sakta börjat vara vardag igen.Semesterfeelingen försvunnen .Nu siktas på nya roligheter ha se fram emot...börjar på lördag då vi ska få gå på bröllop.Det är väl ändå såååå roligt!När kärlek ska göras löften av.

So long.8 mars...the real birthday..Koh Lanta Thailand.
18 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida