Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Så går jag ner i min källare...där lever jag...

Näe fel rubrik idag Åsa.

Du gick upp på vinden där du förvarar alla gamla lik.Container på plats i föreningen 2 ggr/år.
Maken såg äntligen sin chans få mig att tömma lite av det som en vacker dag kommer ramla ner i våra huvven.Han inte rädd för vulkandamm som ska falla utan en hel vind!!
Han har tom byggt GOLV på vinden för att kunna få plats med alla kartonger,säckar o annat bråte som åker upp där.

Jag själv går inte upp där för jag har fobi för vara där.Dels pga allt isoleringsdamm som flyger omkring o så gillar jag inte befinna mig i varken källare eller vindsutrymmen även om det tillhör vårt eget lilla radhus.

Nåväl efter en skön ledig dag så hade jag lovat o jag håller vad jag lovar.
Skickade upp girls till scouterna o fick en ringning kort därpå att det var ju inga scouter just idag...hmmm.Bara åka o hämta då.

Sen började mitt jobb däruppe med ivrig 9 åring hejande på mig.Smått stressad make som skulle försöka få ner 10 kg kartonger med risk för halshuggning av diverse ting som kunde ramla ur.

Nu är det gjort en sådär 25 % tömt.För jag har då bestämt spara barnens leksaker och våra barn har jag insett har inte LIDIT NÖD på just leksaker .Inte kläder heller för den delen.Där sparar jag alla babykläder som är fina.Men insåg att Freddes ALLA kläder fram till strl 146 var är uppe...Hmmmm.Sen började jag bläddra i kort i en kartong.Tog mig till Teneriffa med mamma .Sicken resa det var.Hennes o min första o vi åker ENSAMMA!!!Kul var det .Nåja ...

Jag har lyckats göra lite utrymme att kliva på nu så imorgon har Peter lovat en fortsättning...så skoj då sa jag ...

Flisan hade kul iallafall.Lekte vilt med 5 Actionman .En av dem var Fredde i tidningen med då den råkade börja ta in röster från andras telefoner .Glömmer jag aldrig.Expressen & co låg på om den storyn.Som sagt leksaker slängs inte i mitt liv.De har både affektivt värde o går aldrig o blir omoderna.LEGO...har väl aldrig slutat vara poppis?Näe när jag blir mormor/farmor ..om jag blir det ska jag ha ett lekrum till mina barnbarn så det så.

Imorgon tisdag....utbildningsdag,,lämna bilen...forstätta jobba ......Pilates o basket krockar som vanligt för Flisan o mig..får se vem som behöver vad bäst....o så då avslut rensa vind som jag ..då inte gillar ...Som tur är har jag Desperate Houswife att se fram emot...

So long.Drutten då?? Jo han talar tyst...han tuggar tuggben idag med.Låter så gott gnaga på ett sånt.Smaskigt:)
(smaskat i mig en Pigall o en dubbelnougat )
19 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida