Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Jag tog nästan live av mig...

Hej kära vänner!
Så där ja, då var jag här igen.
18:40 på kvällen. Torsdag.
Fortfrande. Suck.

Det är sant. Jag var en mikromillimeter ifrån att springa och hämta allvmedicin och svälja hela skiten samtidigt.
Jag var ensammast i hela världen och hade liksom hunnit ställa in mig på tanken: Jag ska dö nu. Min tumme bultade och värkte, och jag visste varken in eller ut.
Jag ska berätta vad som har hänt. Jag bröt tummen i lördags. Och min mobil dog idag när jag var på stan ,och jag orkade inte åka hem för att ladda den då det var så skönt väder ute. Så ända från tidigare idag tills 16 snåret så har min mobil varit stendöd och jag har varit okontaktbar.
Hur som helst så slog jag på mobilen, hinner se att det står
"1 nytt meddelande" och sen dör den igen.
Så kommer jag hem och kastar i mobiljävulen i laddarn och väntar, tänker att: Okej, om det bara är en enda person som undrat vart jag har hållt hus under nästan ett helt dygn ja då kan jag lika gärna dödens dö.
Jag går in i köket som ligger i samma rum som vardagsrummet, funderar över hur jag ska dö och vad som gör mest ont.
Kniv, skära av pulsåder.. Nej nej, aj aj.
Somna, sova är skönt, japp japp.
Sömnpiller, en överdos! Yes! Sen kommer jag på andra tankar , och då tänker jag att.. Hmm, jag kanske ska leva kvar ändå. Tänk om någon annan dör? och jag inte finns! Vem ska då ta hand om lilla Nisse?
Och då ser jag den glada nyheten, min mobil är ju bara seg i hjärnan.
FEM SMS OCH TVÅ MEDDELANDEN PÅ RÖSTSVARET!
Hurra!
Nu kan jag fortsätta leva igen. Jag är inte bortglömd.
Fem personer har ju faktiskt velat ha tag i mig av olika anledningar under knappt ett dygn. Jag är ju inte alls superensam..
Och så är det sol idag, så märkligt att jag kunde komma på en sån där dum idé när det är SOL OCH ALLT. Ibland är jag så tokig.
Jag skulle tippa på att ungefär och åtminstone 50% av de som läser min blogg kommer att anse att jag är lite utav en dramaqueen nu när jag är så drastisk och vill dö av en sån här sak.
Men tänk er själva, ni har en mobil som annars piper och härjar i tid och otid, och helt plötsligt händer ingenting på ett dygn.
Då kan man inte annat än att tro att hela världen har glömt bort ens existens och att alla förmodligen raderat en helt ur deras minnen.

Helt normal reaktion faktiskt.

Sen vill jag bara nämna appropå ingenting sådär att jag är sjukskriven från och med idag och fram tills den 28/4. (dock är det ett plus att man som norsk medborgare får 100% av lönen och dessutom obtillägg.) Och att jag har ett liv med gips framför mig på ca:5-6 veckor.
Erkänn att det får en att dra på smilbanden? not.
Ingen idé att sätta lite färg på dököttet hära, inte innan det dära gipset är väck.
Så alltså, operation imorgonbitti 08:00 för er som är av intresse. Och jag kommer garanterat att sova som en stock på operationsbordet.
För att nämna några minus med narkos är att kommer vara helt lost, och groggy, ungefär som att vara bakis. Sen när det hela lagt sig, och jag blivit normal, ja, då kommer jag lida av världens värk.
Så tummarna ner åt morgondagen.
22 April 2010  | Seriösa ting | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida