Rapport´s Quintus
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Spårvädret har äntligen kommit!

Äntligen kan man vara ute och spåra på kvällar och tidiga mornar =) Hjälp vad jag har längtat efter det!

Quintus har haft en viloperiod efter att han dragit på sig en muskelinflammation :( Nu är vi iaf på g igen men tar det riktigt varligt. Mycket koppelpromenader i skog och mark för att stärka senan. Den här åldern gör dem inte direkt rättvisa hihi Jag tycker att han är så himla fin men efter att sett fakta på bilder så får också jag inse att, det beror på åldern ;)

Quintus utvecklas så mycket hela tiden men vi har fortfarande mycket att jobba på vad gäller platsliggning, sitt stanna och allt som handlar om att han behöver vara ifrån mig... Eva skulle göra en apporteringsövning med oss vilken började med att hon tog honom med sig... Summa summarum: han slet sig tillbaka till mig UTAN apport ;) Dock fattade han snart att det inte var så att hon skulle kidnappa honom utan att det faktiskt var en trevlig övning. Mammas hjärta!

Mina älskade träningsvänner! Superflott fritt följ =) Många gånger funderar vi över hur två helsyskon kan vara så olika... Som natt och dag vad gäller ALLT haha

Lille Q börjar få till ett fint fritt följ men tenderar att ploga vid övertändhet. Jobbar vidare med det :)

Lille Q som smet till mamma utan apport ;)

Q när han förstod ;)

Sist men inte minst måste jag ändå tillägga att jag stormtrivs på mitt nya jobb :D Att det kan vara så kul att gå till jobbet!!! Härligt!

 

Kram

E

 

23 April 2010  | Träning | 1 kommentar
Vad kul med lite uppdatering :) Men nu får vi nog börja le när vi tränar haha så det syns även på bilderna vad kul det är att träna våra vovar som vi är så stolta över :) Kram
Skrivet av Eva den 24 April 2010 16:19
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Quintus *********                                             Skaffa en gratis hemsida