Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


GoggadJa så får rubriken vara denna fredag.Har ju inte boxats något denna terminen.Tappade sugen på att slåss:)Näevars men ibland ska sugar tappas för att vila ett slag och sedan återkomma med ny styrka.

Dessa dagar har jag haft go lust boxas på riktigt med gong-gong!
Men det hjälper inte slåss här i livet fysiskt.Att försöka slåss psykiskt hjälper lika illa.Man får helt enkelt lägga ner ett slag och sinna sig.

Att hitta ventiler för ilska kan vara svårt för människan.Många lever i sin livslögn och har till slut fått mytomanin som en diagnos.Så tragiskt.Det värsta är att genomskådningens kraft ofta är starkare.En konst spela med tills bubblan spricker.
Har bara idag lätt avslöjat en lögn.Det värsta är att jag tror du själv tror på det du står och säger.

Att skapa makt och tillfredställelse genom att trycka ner och hota och manipulera människor är riktigt sjukt .Förstår inte det beteendet alls.Men ser det allt för ofta.Vad har man då för medfödd självbild?Psykopatisk läggning .


Kommer aldrig ta någon skit som Grynet säger.Aldrig.Kommer alltid stå upp för de svaga .De utsatta.För sanningen.

Nog om dessa reflektioner.

Fredagen varit jobbedag.Smörgåstårta då födelsedagsbarn bjöd på det.Jättegod glutenfri.Annars en hektisk dag med massor att göra och en telefon som hade hakat upp sig för den ringde oavbrutet.Tom på muggen satt jag o pratade medan jag fick proppa toan full med papper :)Sicket skit.Tur förmågan finns att släppa allt när jag går därifrån.

Köpte ett par nya örhängen av en tjej som tillverkar dessa.Alltid piggade det upp något.
Åkte efter jobbet till graven.Blev ett snabbt besök men alla besök är besök och mamma var ju van se ryggtavlan av mig.
Ett gott levande samtal kom ju där jag stod och jag fick goa skratt i bilen mot affären för att handla.I kassan blev jag åter ringd och den personen tyckte jag kunde släppa allt och prata istället för att packa och betala...Jeezes säger jag bara.

Maken han fick ta buss hem då han hade passningstelefonen ända till kl 16.30.
Vi möttes ändå nästan i dörren.
Sonen satt med matte och pluggade.Jag lade mig att läsa Aftonbladet med bilaga.Mumsade på nötter o godis.Bjöd de andra.
Jag fixade käk.Flisan kom strålande glad hem.Svidade om och gav mig ut tillsammans med Rödtoppen på vår .....läs rubriken idag...GOGGING tur!!

Det betyder gå +jogga.Himlans skönt och vår nya metod komma i form.Goggandet gör det behaligt och ännu mer pratvänligt.Snällt mot leder och inte plågande at all.Denna gång görs det inte i nån ELITSATSNING..den spar vi på hahahaha som en karamell.....
Vi kände oss Druttlösa då han är hos morfar i helgen.

En hårfärgning med Thaifärg..hmmm ja utväxten försvann.Ingen ändå som ser om man inte färgar håret grönt:)Slutet av Talang såg jag och så en ny superkul serie MODERN FAMILY....riktigt skitbra i stil med Desperate Houswife faktiskt.

Nu stundar en tidig morgon igen.Jag som hatar morgnar gör detta frivilligt.Jobbar extra alltså.Inte ens kvalificerad övertid utan jag gör det ändå.Känns okej och jag har ju något roligt se fram emot imorgon då Druttens urfader gifter sig .


Tänk att kärlek kan vara just kärlek och inget sjukt efterspel.Tänk i min värld bevittnar jag just nu både och.

Ska bli fint få höra löftena om kärlek .Få se två äldre människor knyta sin band.


Till dig som just läste vill jag bara fråga Har du en blogg??...Det har jag!!!!
Tack för du läser den....

So long in love...La bild på min fina kepa jag köpte i Thai ihop med t-shirten jag bara skulle ha på Koh Jum..änglarna mamma hade ovanför sängen var ju mönstret....Så fin.Tror alla om gott tills de bevisat motsatsen.En del bevisar det fort.
23 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida