Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


BröllopshelgPhotobucket


Tusen bilder blev det nog minst...likt tusen lyckönskningar i form av just tusen kronor till vår goa Bengt o hans underbara numera fru Galina.
Undrens tid är inte förbi när man som 60+ kan finna kärlek och ställa till med kyrkbröllop.

Vi fick sedan en fantastisk trevlig fest med struts och kalkon och en massa god mat och dryck på en loge som är helt fantastisk ha fest på.
Bröllopstårta tre våningar hög.Fina tal och presentöppning.
Uppträdande av självaste bruden och hennes väninnor.

Dans i olika teman till midnatt.Kort sagt precis så där perfekt stämning som ett bröllop ska ha.

Jag styltade omkring i högklackat och har en bild jag tar en annan dag jag nu förstår är beviset över den rygg som idag varit kaputt .Eller rättare sagt jag har inte en rygg som alla andra*konstatera*
Voltaren och jag goda vänner.Haft diskbråckskänning länge nu och där pluppade det så ut igen.Biter ihop och tar smärtlindring som den duktiga sjuksköterska jag är och hoppas på ett under .Det värsta är att det satt sig ut i benet och gör att jag plötsligt har en fot som viker sig vilket resulterar att jag nära stå på huvet ggr flera idag.

Söndagen har förutom vila/smärta inneburit sitt livs första basketmatch för Flisan.Jättekul att se även om de fick torsk som även stora Dolphins fick.Där ska man som förälder peppa och tala om det bra barnet gjorde.Nämligen kämpade.Någon ska ju förlora.

En kvällspromenad med pepptalk även hunnits med min min goa vän.Allt för att få ryggskrället rörligt igen.Gå och stå "bäst" men vem kan sova så?

På grund av ryggen idag ett fotocollage som tar 10 sek tillverka och dessa rader som tog 2 min smattra ner.Sen vill inte jag sitta mer .Ryggen vill inte sitta alls hälsar den.

So long!!!Glädjer mig åt mitt höj och sänkbara skrivbord imorgon på jobbet.

25 April 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida